B90A3416 B90A3417Har flyttat och bor numer konstant i dessa Totême-byxor. Jag går ditt byxorna tar mig, helt enkelt. Ni vet säkert (eller så gör ni det inte, men då får ni använda fantasin) hur otroligt känslig man är mot allt som sitter åt, skaver och känns när man är gravid. Kroppen vill bara ha fluff, mys, lent, behagligt – då kan ni kanske föreställa er lyckan över ett par megastylish byxor i siden – som känns som den lyxigaste pyjamas men ser ut som a million dollar (sedan kan man ju alltid styla upp dem aningen elegantare än vad jag i min slappa helgstil gjort här). Till Blankens ”The Holiday” förstås (dem tar jag också sällan av mig) (Gud vad ofräsch jag låter. Samma byxor, samma skor – varje dag! Men jag duschar ibland. Lovar)

0 svar

 1. hej, tack för grym blogg 🙂 undrar vad det är för märke på de snygga svarta lite smala korta byxorna du har på de lite nyare pumps/sko-bilderna på insta o här. tack!

 2. Har läst din blogg länge men ända sen du avslöjade att du var gravid igen (GRATTIS!) har varje inlägg mer eller mindre handlat om det. Det smyger sig alltid in någonstans i texten…
  Du sa själv vid något tillfälle att det inte är någon gravidblogg det här.
  Du skriver så bra – vill läsa om allt det andra du brukar skriva om. Saknar det…
  En liten fundering bara… Har någon annan tänkt som jag?

  1. Du menar… sedan en vecka tillbaka? Det var ju inte så att jag blev gravid i måndags, utan har varit det ganska länge utan att säga ett pip om saken – jag tycker inte att det är gravidblogg bara för att det nämns, utan en ganska naturlig del att nämna då och då eftersom den här bloggen handlar om mitt liv och det här är en stor del av mitt liv just nu. Vad är ”allt det andra” som du känner att du saknar?

 3. Älskar ditt sätt att skriva! Tycker bloggen bara blir bättre o bättre, väldigt underhållande. Kan inte hålla med om att det är för mycket gravid snack utan tycker det vävs in på ett naturligt sätt – du delar ju med dig av din vardag o då vore det konstigt att inte skriva om detta som faktiskt påverkar livet rätt mycket. Kram!

 4. Hej Cecilia!

  Tack för en bra blogg, grym inspiration och din sköna stil!

  En fråga: du har tidigare sökt efter tips på bra ekologisk hudvård. Har du några tips nu? Jag har provat lite olika ekomärken men blir inte av med lite röda, torra utslag och sånt där kass.
  Vad sägs?

  Allt gott från Linda

 5. Förlåt….du tog det helt fel! Förstår att det inte var en vecka sen du blev gravid ! Har själv 3 barn så jag vet hur det går till men det var en vecka sen du berättade det för ”oss”. Det jag menade var t ex när du berättade om de fantastiskt snygga Toteme byxorna ovan. De är säkert helt underbara att ha på sig även om inte är gravid! 🙂
  Förlåt – fortsätt som du gör. Det var inte min mening att kritisera dig. Jag kommer fortsätta att läsa din blogg för du skriver så bra. Det var bara en liten reflektion jag gjort de sista dagarna …….

  1. Ingen fara alls! Men jag undrar helt ärligt vad det är du saknar? Ska försöka balansera allt så gott det går här – men jag måste ju hela tiden utgå från mig själv, gör man inte det försvinner den personliga känslan som ska finnas där ”mellan raderna” så att säga – det märker jag direkt när jag undanhåller något viktigt som håller på att hända i mitt liv. Hej hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *