B90A0150

”Här kommer gråtpodden!” – heter veckans avsnitt. Smaka på den vetja, ni hittar den på Itunes eller om ni föredrar Android så lyssnar ni här. Johanna pratar om hur det är att förlora en förälder och jag, jag pratar om att sakna 20-åren så mycket att det gör ont att tänka på. Tider som är förbi och aldrig kommer tillbaka, jag får panik av den känslan. Dessutom dissekerar vi Solange-gate och pratar om hur vi själva blir när vi är packade. Självkalrt får ni också tips på nytt bra hos Netflix!

Bilden har väl egentligen absolut ingenting med något av det här att göra. Gillar den bara. Som två små vänninor som går med sina handväskor och pratar om livet. Kunde varit jag och Johanna.

0 svar

  1. Åh nej, nu blev jag lite nervös över att lyssna på er senaste podcast. Av den enkla anledningen att jag själv är i början av 20-års åldern och har en sådan ångest över att bli äldre. Framförallt att känna- precis som du- ett sådant vemod att den tiden jag är inne i nu snart är förbi. Men å andra sidan längtar jag som en toka att bli äldre, skaffa barn, känna sig tryggare i sig själv och att våga mera. Allt detta som ditt liv just nu innefattar! Så Cecilia, att läsa din blogg dämpar helt enkelt min ångest över att bli äldre. All gott! Kram

  2. Hej! En önskan från mig är att ni tar bort rubrikerna på bloggen och kör allt under samma flöde. Det känns alltid som man missar något, ibland verkar inläggen bara finnas på första sidan, när man klickar vidare på önskad rubrik så hittar jag inte inlägget där. Det känns rörigt, och jag läser gärna om både stiltips och flytt och roliga krämer i ett och samma flöde.
    Mvh Louise

    1. Men om du klickar på det senaste inlägget på framsidan och sedan bara vidare på ”föregående inlägg” som står precis under inlägget före kommentarerna. Då kan du läsa allt i tur och ordning och behöver inte bry dig om kategorier alls!

  3. Ni är fantastiska. Jag grät som ett litet barn… Tror Johannas berättelse träffade mitt svartaste just nu. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *