Ny podd – om Nina Persson och Kristian Luuk bland andra

_MG_2287 som smart objekt-1

Vi väntar oss en ny solig dag, och varför inte njuta av semestern tillsammans med Blankens Swanberg? Jag och Johanna ligger lite lojt i varsin del av Europa och pratar bland annat om den där gången när jag blev dissad av Kristian Luuk, och när Johanna var tjugo år och tyckte hon var viktig nog att dumpa Nina Persson (Så heter förresten avsnittet, ”För viktig för Nina Persson”). Bland annat, så klart! Det är semestertider – kom och häng med oss! Lyssna på Itunes eller här på Libsyn om du har android eller av annan anledning tycker att det passar bättre.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Men åh vilken fin bild på er!

 2. Profilbild för Emm
  Emm

  Får allt börja lyssna på er podd. Verkar rolig och saknar ju Johanna i bloggvärlden. Eller har jag missat hennes återtåg efter Lorem Ipsum (minns jag rätt??)?
  Jo, ett tips om dokumentär om amerikanska rollsättaren Marion Dougherty som SVT2 just visat. Se den!
  Gonattkram från en som inte kommenterat på läääänge

  1. Profilbild för Hanna
   Hanna

   Johanna bloggar på elle.se!

 3. Profilbild för Anna
  Anna

  Kände igen mig/mitt förhållande extremt mycket i det där med att minans sysslor ofta blir projekt där all vardaglig ruljans åsidosätts och all markservice förväntas fixas av mig. Och att dessa projekt görs med enorm noggrannhet och oftast är mycket tidskrävande medan jag multitaskar och stressar mer med mina sysslor. Skrattade också högt åt din mammas sätt att reagera när det är något hon inte riktigt godkänner. Är expert på att känna in sånt från mina föräldrar också och kan tycka att det känns lite skönt tonårstevoltigt när jag får den typen av reaktion. Tack för en bra pod!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *