Jag ska alldeles strax skrapa ihop rätt så trötta kropp och ta med den på en promenad – men innan det vill jag tacka för snälla tillrop i förra inlägget, samt tipsa om två härliga Blankens-nyheter.

Den första är en pumps i svart mocka som är strösslad med små nitar i guld. Jag tänker att hur man än vänder och vrider på det är få festskor lika användbara som ett par svarta pumps – men ibland kan ju just dessa kännas aningen… tråkiga? Så upplever i alla fall jag det. Svarta pumps med någon form av härlig detalj på däremot – då är man liksom hemma. ”The Sky” som vi kallar den här modellen är strösslad med små små nitar i guld – vilket gör helheten inget annat än super classy, men ändå med något lite extra. Skon är tillverkad av superproffs i Italien (Italien är ju verkligen världsledande när det gäller att göra bra skor, men när det gäller pumps och klackar är de fullkomligt oslagbara. Det finns en tradition och ett kunnande som gått i arv i generationer som gör att man vet exakt vilka små (och för en lekman ofta osynliga) detaljer som gör hela skillnaden när det gäller kvalitet och komfort) klackhöjden är precis över 8 cm – högst rimliga att promenera omkring i utan att det blir för jävla jobbigt med andra ord.

BLANKENS_THESKY05Precis i dagarna släpptes också ”The Theresa” igen – Blankens bucket bag i perfekt storlek Kan- som rymmer det mesta, men som ser finfin ut att bära på också när den inte är fullknökad. Ett mindre innerfack är perfekt i storlek för att hålla ordning på nycklar och telefon med mera. Den här gången kommer den i svart grain läder i stället för i mocka!

theresa_gbl1Kan också meddela att det så här inför jul helt plötsligt kryllar av män i butiken. Män som gör fina beställningar till fina fruar och flickvänner som jag hoppas ska bli både överraskade och glada. Beställer du nu går det fortfarande att ordna så att ordern ska komma fram innan jul!

0 svar

 1. Hej Cecilia! Jag pluggar och lever dessvärre på CSN, men din väska, The Theresa, måste jag bara ha, (den är verkligen perfekt!) men jag tänker mig att det får bli en ”äntligen civilingenjör” present till mig själv när jag blir klar till sommaren. Därför tänkte bara kolla att den kommer fortsätta produceras, så om den säljer slut nu, så är det inte min sista chans så att säga? (Om så är fallet får CSN säga vad de vill, då blir det en väska för mig ändå ) Sist men inte minst, du är en grym inspirationskälla!

 2. Fel storlek på de fina The Midnight , strl 38, jag precis packade upp.
  Jag behöver en storlek större, någon som vill köpa direkt av mig så behöver jag inte skicka tillbaka dom, har beställt en större storlek till mig själv.
  De är fantastiskt vackra o glittrar som bara sjutton.
  Jag bor i Sthlm.
  Hör av er på Catherine.engstrom@yahoo.se

 3. Min man har jagat efter the Gemma åt mig i princip hela landet. Han tyckte att jag skulle ha dessa fantastiskt fina (men egentligen alldeles för dyra) stövlarna när jag lyckats krysta fram ett tredje perfekt barn. Till slut, efter många mejl till butiker runt om i landet, kom de – och jag älskar dem! Underbart snygga och så mjuka och sköna. Värd varenda krona. Tack!

 4. Hej Cecilia!
  Nu ska jag önska en sak eftersom det är jul och då dessa snygga skor var nästintill helt perfekta.

  Jag önskar du gör ett par pumps med en smal ankelrem så skon sitter fast ordentligt.

  Jag hittade ett par sådana (svarta med åtta cm smal klack samt en cm sula under framfoten) för sex år sedan. Så snygga, så sköna.
  Nu är de totalt utgångna, sönderdansade och omklackade till stålklack i ett sista desperat räddningsförsök.

  Jag inte hittat ett par nya som klarar kraven: riktigt snygga, hög klack men ändå riktigt gångvänliga och dansvänlig sko men jag tror du fixar biffen.

  God jul och grattis till er nye familjemedlem. Ta hand om er!
  Mvh Sandra

 5. Stort grattis till nytillskottet! En så söt liten grabb, som du nu får klä på ett annat sätt än tjejerna. En God Jul i det Californiska drömvädret!

  Jag tycker mycket om din klassiska, men ändå lätt vågade stil, precis så har jag klätt mig i en evighet, med det där lilla extra till svart, vitt grått!

  Nu undrar jag hur du ställer dig till fårskinnsjackor och päls i samma material! Har en 40-talsinspirerad fårskinnsjacka som går ner över höften, finsk tillverkning, som passar mig särskilt bra. Skinnet är ju behandlat och tillvarataget från slakt och vi äter ju får/lamm, vi tar tillvara skinnet till skor, väskor och skärp, men ska tydligen inte bära äkta skinnpäls. I det här fallet tycker jag att man inte ska låta sig skrämmas av djuraktivister.

  Vad tycker du?

  Juliga hälsningar till en stilikon jag gillar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *