20130109-105402.jpg

Det är inte bara med skinnbyxorna jag gått i mål, jag har hittat hem i glasögonvärlden också. Jag har inte haft glasögon jag trivts riktigt, riktigt bra med på flera år. Jag vill ha glasögon som har karaktär, men som för den sakens skull inte blir komiska, om ni fattar. Man vill ju liksom inte gå runt med något som får folk att undra om det är skämtglasögon man satt på sig?

Innan jul sprang jag hur som helst på de här från Oscar Magnusson – och de är precis vad jag letat efter. Igår provade jag ut glasen och om en vecka är de färdiga att hämtas!

0 svar

  1. Hej Cecilia, Fina brillor! Men det är inte därför jag skriver till dig. Jag skulle bli jätteglad om du kunde lägga upp alt. säga hur jag ”få tag” på dina förlossningsberättelser. Jag väntar mitt andra barn och är i skrivande stund livrädd för att föda. Det skulle vara så himla skönt att får läsa hur det var för dig första resp andra gången.
    Tack på för hand och tack för en fin blogg
    Maja

  2. Superfina!! En önskan från en trogen läsare ba, man blir tokig på att läsa Mama-bloggarna via RSS (Google Reader i mitt fall) för att alla bilder är i originalformat dvs i bland gigantiska. Kan du göra lite påtryckningar på webmastern så att de fixar detta? Tack och kram!

  3. Dom var verkligen jättefina! Vad heter modellen, är det möjligtvis ”Strinning”? Och vilken glasögonkedja säljer dessa, har googlat lite men inte hittat denna modellen…? Menar inte att härmas, har bara själv sökt med ljus och lykta efter (vad det verkar) precis dessa glasögon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *