Nya numret av mama

Jag var på ett litet mingel och smygläsning av tioårsjubilerande numret av mama. Och kolla kolla vilka som fått den stora äran att hänga med Anine Bing, Olga Rönnberg och alla våra döttrar på det supernumret av tidningen! Och mina kufiga, knasiga små ungar – känner att deras rätt omfattande personligheter fastnat i den här bilden. En tokamaja och en medelålders dam på fyra år.

20130423-213259.jpg

Och ännu trevligare blir det en bit in i tidningen där vi hittar underbara, charmiga, fantastiska Cecilia Adler som jag stilcoachade till ny stil. Vill ni vara med i kommande nummer (alla är mycket välkomna, storlek och bostadsort är oväsentligt – kom igen nu, våga!) anmäler ni er här.

20130423-213332.jpg

Tack för era förslag på ämnen! Jag plockar med glädje upp något av dem i morgon. Tack!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Mia - träning och småbarnsliv

  Nya numret landade i postlådan idag. Ni är toppenfina på omslaget! 🙂

 2. Profilbild för Karin

  Härligt omslag!

 3. Profilbild för Anna
  Anna

  Men ååh, har ju skickat in en anmälan så fort jag såg att ni sökte mammor till er! Väntar fortfarande på att ni ska ringa & säga att ni ska rädda mig ur min klädmisär!

 4. Profilbild för Anna
  Anna

  Wow, übercoola mammor och supersöta barn!
  Och som min namne Anna går jag också och väntar på att få komma och bli tillpiffad;)
  Tack för en jättebra blogg!

 5. Profilbild för andrea
  andrea

  Apropå att bli tillpiffad så skulle jag bli jätteglad för skotips. Jag ska på bröllop i sommar och är helt lost. Bröllopet kommer att hållas ute på vischan och jag är ingen högklackat-tjej, så jag tänker att det borde finnas några platta skor (alt. skor med klack som inte är så där svindelhöga) som funkar. Klänning letar jag också som en galning, men där är det mer ekonomin som sätter stopp än att jag inte hittar något. Du är ju min skoguru (har köpt många skor efter att ha sett bilder här på din blogg), så jag tänker att du nog är rätt person att fråga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *