Nya skor!

20141202_09291

Blankens ”The Isabell” släpps idag fredag i bordeaux suede – på en svart sula i gummi över den vanliga lädersulan. Den här skon har snabbt blivit vår klassiker – och i mocka tycker jag att den är extra skön. Jag skulle använda den som sko inomhus på jobbet, kanske alldeles om jag var typen som behöva ha kostym eller jeans med kavaj och liknande – till våren funkar den förstås utomhus till precis allt! Och gillar man tanken på en snygg julsko att smyga runt i så är den ju alldeles väldigt perfekt i det syftet. ”The Isabell” är gjord i italienska läder, vill du läsa mer om var och hur den tillverkas (vilket är ganska intressant faktiskt!) så kan du göra det här!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för Inger-Ann
    Inger-Ann

    Jag håller med. Jag gillar verkligen the Isabell i mocka (har den även i guldfärgatläder) eftersom den är så mjuk och skön. Jag är en sån’ där som går omkring i kavaj och kostym i jobbet och jag kan bara säga att det är få gånger skor passar så bra till både sådan utstyrsel som till bara vanliga jeans och skjorta – och sådana plagg/ skor gillar jag. Tack för toppenfina och användbara skor 🙂!

  2. Profilbild för Caroline
    Caroline

    Jag hängde på låset och beställde ett par precis när de släpptes! Beställde även alla skovårdsprodukter ni hade… Jag brukar vara lite slarvig med omvårdnaden men nu jäklar ska jag smörja och tvätta och ta hand om dem så de håller länge. Så himla fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *