Vi ska fira nyår i Mariestad, tillsammans med mina bästisar Theresa, Lovisa och Kristin med respektiva. Och så lite annat folk. Med lite tur dyker Karin och Peter upp också. Känner mig så enormt taggad på nyårsfest och är så väldigt sugen på att svira upp mig i en snygg blåsa. Kanske är det för att man inte gör det så ofta nu för tiden. Svirar upp sig. Därför blir det liksom kanske lite onödigt… stort när det väl är dags.

Sedan mama-galan och den där Ida Sjöstedt-klänningen jag hade då, har jag blivit lite fixerad vid henne. Ida Sjöstedt. Det där är väldigt mycket min party-klädsel-smak. Sexigt och lekfullt, utan att bli för crazy banana liksom. Det kaaaan nog bli lite svårt att trolla fram Ida Sjöstedt till nyår. Men hade plånboken varit mindre… januari (redan?) och jag haft några lediga dagar så att man bara kunde gå runt på stan och shoppa så gärna! Mer än gärna.

Vad ska ni göra på nyår? Klädångest? Som vanligt så här års?

 

0 svar

 1. Åh vad fina klänningar, vill ha alla. Nu är jag väl onödigt petig men kunde dom inte ha justrat remmarna framtill på skorna när bilderna förövrigt är undrebara.

 2. klädpanik deluxe! ska fira nyår med pojkvännens kompisar för första gången, har endast hälsat på dem innan. (och då alltså, nickat och viskat fram ”hej”). blyg som jag är är jag livrädd för att sticka ut, antingen för att jag kommer i för mycket glitter eller för att jag är den enda i jeans. (jag som egentligen älskar att stå timmar framför spegeln och trippa runt i klackar) jag vet att det är jättefånigt att bry sig men jag vill göra ett bra intryck. ”du är fin i allt, oroa dig inte” från pojkvännen känns inte lugnande. inte alls. hjälp!

 3. Tack o lov är både nyårsblåsan (en silverglittrande sak) och nyårsfesten fixad (bästa kompisarna som bor på gångavstånd tog på sig att ordna det i år) så jag känner mig väldigt lugn och ostressad. Skulle vara ett par fina högklackade skor att matcha klänningen med möjligtvis… Få se om jag hinner gå nåt på mellandagsrean.

  God Jul & Gott Nytt År Cecilia med läsare!

 4. Åh denna nyårpanik! Vi väljer mellan fest med studentkompisar eller middag med syrran och hennes familj. Första nyåret med vår lilla bebis så det blir väl inget riktigt partyparty kanske… Klädångesten är såklart enorm! Det är den varje dag så nyårsafton är ju såklart inget undantag. Gick upp 35 kg under graviditeten och har 5-10 kg kvar = inga kläder passar och det är skittrist att köpa nya kläder i tre storlekar större än vad man brukar… Suck.

  Hoppas din nyårsafton blir underbar, fin kommer du iaf alldeles säkerligen att vara!

 5. Fick höra av min kille att Hans Wiklund gjorde ’det milt pinsamma’ samtalet till din man! Det var tydligen väldigt roligt men jag hittar det ingenstans. Snälla, kan inte du lägga upp det?!
  För övrigt firar jag ett lugnt nyår med svärföräldrarna och min kille och vår 8-månaders dotter och en liten, liten i magen. Hihi!

 6. Kanske tråkigt och förutsägbart men jag kör ”den lilla svarta” och lite glittriga accessoarer. Älskar att gå på kalas och klä upp mig och fixa till mig. Njuter även medan jag gör det. Klänningarna var fina men snälla, varför måste hon se så sur ut? Det ska väl vara roligt att klä sig fin. Eller??!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *