Jag superrea-fyndade ett par alldeles underbara läderpumps häromdagen. Hittade dem i butiken Casbah, kommer inte ihåg märket just nu. Visserligen en och en halv storlek för stora, men med lite ilägg och jox i sitter de perfekt och var lätt värda sina få hundralappar. Jag är så trött på de där jätteklumpiga, stora klackarna och har längtat efter ett par enkla, cleana pumps, som ändå har… nåt. Precis som de här. Så fantastiskt snyggt till jeans bara. Jag hade dem, något överklätt, igår när jag var ute och käkade en tidig middag med ett härligt gäng. Var så sjukt ivrig att få använda dem igen (jag klapprade runt i dem i lördags kväll också). Och jeansen förresten, de bruna, är ju precis som någon kommenterade inte alls från Cheap Monday utan från Weekdays eget märke, MTWTFSS, eller vad det heter. Ledsen att jag lurade er. Kunde tagit gift på att det var Cheap Monday.

0 svar

 1. Men vadå inte vet vilket märke det är på skorna, det ser du väl varje gång du sätter på dig dem?? Lätt lite konstigt bara. Skorna är skitfina ochjag vill ha dem pronto.De klär dig.

 2. Så snygg du är! Skorna var verkligen jättefina!

  Får jag bara fråga gällande skinnjackan du har på dig. Jag har en likadan och min dragkedja på högra sidan, framtill, har liksom blivit roströd. Dragkedjorna på ärmarna samt vänstersidan är fortfarande silvriga. Har din jacka börjat göra likadant? Jag älskar min jacka och blev så besviken när jag såg det! Jag menar det finns ju inga kvar i butik, men tror du H&M skulle ta emot om jag lämnade in? Kanske fixade det åt en?

  Tacksam för svar!
  Kram Paulina

 3. Sof: Jo, men jag har dem inte med mig just nu. Det var ett märke jag inte hört om förut, något med Philosophy tror jag. Kollar upp saken och återkommer!

 4. Paulina: Kolla med H&M, de kanske kan byta dragkedjan åt dig! Min är i alla fall fortfarande fin.

 5. Och bilen då! Kör du Alfa?
  Jättesnyggt! Känns så bra när man dressat sig ”lagom” och får till det där sista som skorna här. Saknar det i middagssällskapen nu när inte fler tar ut svängarna. Har några skor som alltför sällan får komma ut;)

 6. Tack snälla. Oj vad arg jag lät inte meningen men nygravid och lite mycket hormoner som susar runt 😉 Ha en fin dag

 7. Superfin outfit -as always! Kan du ikke vise fram nye hårfargen, snille? Er så nysgjerrig på hvordan det ble!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *