[tv4play id=”2219612″ size=”medium”]

I morse var jag uppe innan the god damn tupp minsann, i Nyhetsmorgon med P Jiddy och Tilde De Paula  pratade jag och Lasse Anrell kort men för den sakens skulle kanske inte så värst koncist om ett par ämnen som man skulle kunna tänka sig blev några av snackisarna runt fikaborden så här på måndagen.

0 svar

  1. Saknar en självironisk kommentar om dig själv här, du brukar vara så rolig och jag skrattar högt. Men det var ett trevligt inslag, du förmedlar en feel-good känsla.

  2. Är detta något som skall bli återkommande på måndagar? Du & Lasse kändes som en bra duo, varandras motpoler och därför en bra kombo. Tilde är ett proffs och Jidhe är en urbra programledare men han borde tona ner flamset lite i detta Nyhetsmorgon-forum. Gör han det kommer han & Tilde bli skitbra!

  3. jag tycker du är jättefin men har tänkt på i alla videos när en får se dig prata, vad är grejen med tungan under läppen hela tiden?! och blev faktiskt förbannad, du vill att en ska kunna köpa hemkört för att du är för lat för att gå på systemet och då får dricka vatten till maten? vi som läser bloggen vet att du kanske är ironisk men folk som ser dig för första gången vet nog inte det. vill inte klaga på dig, du får tycka vad du vill, men du är förebild, tänk på vad du säger. tänk på alla stackars smygalkoholister där ute som slipper skammen att visa sig på systemet flera ggr i veckan och kan sitta och dricka i godan ro. jag är 26 år och har alkoholproblem och blir oerhört provocerad. drick gärna vin till maten, men ha inte det som argument. dina barn är inte hemma hela dagarna, gå på systemet när de är hos dagmamman?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *