via Instagram http://instagr.am/p/OuIthivq_q/

0 svar

  1. Kul med stylat hår. Tänkte bara nämna att Pantene fortfarande inte har skickat de där produkterna som man kunde anmäla sig för här på din blogg. Detta trots att de har bekräftat ”beställningen”. Vet inte om andra bloggläsare har fått sina produkter. Hoppas de skickar någonting snart. Synd om man har lämnat ut sina uppgifter i onödan. Tack för en bra blogg!

  2. Fick ett paket i brevlådan idag. Funderade så jag höll på att bli tokig på vad det junde vara. Jag var tvungen att öppna det för att se vad det var i. Det var schampoo, balsam och inpackning från Pantene som jag klickat hem via din blogg. Tack nu ska det testas 🙂

  3. Snyggisar:) Jag fick mitt kit igår fredag, ska bli så kul å testa Pantene igen, tror det var för typ 10 år sen sist. Snälla Cecilia, kan du inte hälsa Karin, jag saknar hennes blogg!

  4. Jag fick också mitt kit igår, fick hämta ut det på mitt postställe å hade ingen aning vad det kunde vara… Var ju så länge sen jag beställde! Men nu ska det testasmav, hoppas att det är super!

  5. Jag fick också mitt igår. Trodde det skulle vara små minitester men det var ju vanliga förpackningar, väldigt generöst. Tack Pantene!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *