Nu har jag lagt upp lite nya grejer i den där bloppisen jag har (fast egentligen har jag mer saker här hemma, men jag vill liksom inte ta in något som inte riktigt håller måttet. Mardrömmen vore ju att någon betalt pengar för ett plagg sm jag skickar iväg, bara för att köparen sen ska upptäcka en fläck eller nåt annat jag missat. Så jag har en liten kanske-hög här som jag ska syna. Sen får vi se. Ett par urhärliga Diane von Furstenberg-braxor till exempel). Men än så länge finns bland annat de här farligt coola skorna från Ecco (!) och den grå tröjan från Modström nedan.

Pengarna går som vanligt till Barnfonden.

0 svar

 1. Hej!
  Du har så fina kläder att sälja, och som sagt det är andra hand så en liten fläck dör ej köparen av.
  (Det finns gnällspikar på Tradera, men jag tror faktiskt inte de har förstått själva principen)=Man kan som köpare få en ”lite” gammal/men bra sak för en mycket liten slant vad den kostade som ny.
  Har köpt så mycket fina kläder där, med kanske en liten fläck jag fått tvätta bort för pengar jag aldrig haft råd med annars!
  Trevlig Kväll!

 2. Cecilia! En liten fråga? Kanske du har kontakter så du kan testa detta med gele nagellack? Och göra ett litet reportage om det och så slänga in lite bilder om det verkligen Håller måttet. Är en mamma till två barn på två år och fem månader så blir en hel del täta händerna. DÅ brukar ju blanda lite här på din blogg med miljö ytlighet etc så kanske inte en helt omöjlig idé? Och på Gotland finns det inte en uppsjö av salonger så man kan prova själv utan blir iaf att investera i ett kitt och har liksom inte lust i det om det inte funkar. Kram

  1. Hej Frida
   Jag har testat gelenagellack, både på salong och hemma. Köpte ett kit på eBay med allt man behöver + fyra olika färger för ca 800 kr. Det funkar bra att göra hemma men det kräver tid och tålamod och det håller inte riktigt lika länge. När jag går på salong så kostar det 365 kr och håller i 3 veckor. Minst. Jag skulle kunna ha kvar det längre men det som blir fult är att då börjar det synas att nageln har växt.
   Jag upplever inga problem alls med att man diskar eller tvättar händerna mycket. Jag har bara märkt att man måste vara lite extra försiktig första dygnet innan det blivit sådär superhårt.
   Hoppas det hjälpte dig lite 🙂

   /Matilda

  2. Tack snälla Matilda för hjälpen. Blev mycket klokare nu och då kanske det inte var så lätt att fixa det själv, trodde att det var som att måla vanligt nagellack./ frida

  3. Nja, det är lite tjockare än vanligt nagellack (därav kanske namnet gelé? Fast jag vet inte..) Och det blir därmed lite pilligare att få det bra. En annan sak man bör tänka på är att det är lite knepigt att få bort. Man får blöta en bomullstuss med ren aceton och sedan ha den på nageln i ca 20 min. Jag brukar vira folie runt varje finger så det sitter. Går man till en salong så fixar de ju det åt en. Med små barn och förmodligen inte all tid i världen så är det kanske inte att rekommendera ändå 🙂

 3. En massa stavfel såg jag nu men så är det med denna t9 plus en bebis i knät och en två åring som också vill skriva.. Men tror nog att du haja inlägget iaf;)
  Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *