[youtubeplay id=”vzWfNn5Y5JA” size=”medium”] [youtubeplay id=”pTXS5fASSBI” size=”medium”] Jag har ju en spellista ni vet. Eller ja. Vi har, för vi har ju satt ihop den tillsammans. Extra speciellt bra att springa till, vilket ju är lämpligt nu när Cai utmanar oss alla att delta i hans Mama challenge (själv tänker jag springa Springtime, 10 km, i maj. Ett lopp i min gamla hemstad Mariestad som uppvärmning, och sedan satsa på allvar till Midnattsloppet i augusti. Jag har inte satt någon måltid än, men jag tänker nog ställa hyfsat höga krav på mig själv och tja, 50 minuter? 52? Låter det rimligt?).

Hur som helst. Sitter på mitt jobb på Mix Megapol nu och planerar upplägg för kommande gäster. Dr Alban (!) och Amanda Jenssen är två av dem. Och båda är aktuella med varsin ny riktigt bra låt. Jo. Dr Alban också. Kanske inte bra på det där viset att jag vill lyssna på den jämt, men bra på det där sättet att den får mig att orka uppförsbackarna. Men också för att jag vill gilla den. Han verkar så snäll, Dr Alban, och han är så väldigt mycket mellanstadiedisco och 90-talsnostalgi. Nåväl. Här kommer de: Alban och Amanda.

 

 

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *