KavatHörni – jag har ett nytt jobb. Ett jobb jag är väldigt stolt över, inte minst för att Kavat är ett företag som vet sina prioriteringar, som länge arbetat med miljövänligt fokus och som är oerhört måna om sin kvalitet och sina produkter, om nöjda kunder och om att aldrig ha annat än rent mjöl i påsen. Från och med i år kommer jag sitta i Kavats styrelse med specifikt fokus på varumärke, koncept och sociala medier. Jag har funnits som rådgivare åt Kavat under ett par år, och detta känns som ett naturligt steg som samtidigt ger mig (och förhoppningsvis även företaget!) alla chanser till utveckling.

Här kan ni läsa lite mer!

 

0 svar

 1. Grattis!!! Skall bli spännande att följa dig och din karriär…kommer ihåg när jag upptäckte dig i Expressens bilaga,vilken resa du gjort! Be proud:) lycka till! /M

 2. Grattis – vad roligt! Ett önskemål kommer direkt: Ta tillbaka modellen älg på vinterstövel till barn – den är så otroligt fin!

 3. Grattis Cecilia!!! Så kul att det bästa skomärket och bästa bloggerskan slagit sina påsar ihop 🙂 kram (och Tack för en härlig blogg)

 4. Grattis, vad roligt och spännande! Gillar Kavats barnskor skarpt, känns också som ett företag med bra värderingar och ordning på torpet.

 5. klockrent för dig!! Grattis! Älskar själv kavat.
  Sen vore det ju toppen om du ville designa för me&i igen, deras stil med lite ”sting” 🙂

  Lycka till!

 6. Stort! Tycker du tar nya steg hela tiden, trots att du själv upplever att sitter lite on hold rent professionellt där i staterna. Kul, lycka till!

  1. Grattis till dig men framför allt till Kavat 😉
   Är supernyfiken på din nya frilla! Ska själv göra nått av mina tunna strån vilket år som helst… Har också precis fått ett nytt jobb så kanske ska man våga det stora klippet nu då.
   Är så kul att läsa om er L.A. vistelse då jag själv bott där (på Gillcrest drive) i vårt hus där hade det varit rejäla fester på -50/-60 talet med gamla godingar, det satt fortfarande tavlor kvar på väggarna som bevisade det. Så coolt!
   Skulle gärna åka över nu med, men det är ju problem att få någon med sig. Själv känns lite tragiskt att åka… eller vill du ha besök när Per är borta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *