När jag för länge sedan sökte efter en assistent här på bloggen fick helt otroligt många svar, vi snackar chockerande många (och härmed vill jag passa på att be om ursäkt för att jag inte svarade på alla trevliga mail. Förresten. Jag vill passa på att be alla er som mailat mig de senaste månaderna om ursäkt. Det där med att sköta korrespondens på ett vettigt och artigt vis (att typ svara) har kommit i kläm i kampen med att hinna med alla jobb och de två (tre, beroende på hur man räknar) stollarna här hemma.)

Så, med tanke på det kanske den här jobbannonsen som jag såg idag vara något för er som sökte då? En assistenttjänst på en av Stockholms absolut trevligaste PR-byråer inom modesegmentet; Presskontakterna. Läs den här: Assistent sökes till PR byrå specialiserad på mode

0 svar

  1. Hej, surfade runt lite på kavats sida, för att se hurdana herrskor de kan ha. Men de har ju INGA!!! Bara ett par i och för sig snygga tofflor. Nu när du jobbar lite med dem kan du väl föreslå några tjusiga typ i Amandastilen men då för herrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *