Exakt allt är kul med att driva Blankens, nu och mot framtiden, men för en människa med lätt kontrollbehov är det terror att i vissa lägen vara helt beroende av den mänskliga faktorn. Att bestämma ett datum för leverans av en ny sko, som sedan försenas för att vår fabrik i Italien är beroende av en läderleverans från en annan butik. Och så blir den försenad, och då blir allt försenat och genast är den delen av mig som får sprattel i hela kroppen av förseningar redo att gå upp i limningen av otålighet och stress.

_MG_2409Vad jag försöker säga är att nästa vecka släpper vi två skomodeller som jag väntat på ett par veckor. Jag är nästan lika stolt över dessa som jag är över mina barn och tycker att de är helt sjukt snygga faktiskt.

”The Mia” är en läderfodrad känga med en gulddragkedja fram – matchas på ett väldigt fördelaktigt sätt till alla typer av kjolar och klänningar, men är minst lika snygg till ankelkorta jeans eller skinnies.

_MG_2366Om några veckor släpper vi den i brun mocka också.

2015-01-16 15.42.47Nästa sko heter ”The A-go-go” – också denna är en läderfodrad känga, tycker att båda dessa skor är sådana som kan och ska användas året om. De är liksom lika coola till päls och mössa som till blommig sommarklänning.

2015-01-16 15.14.03På onsdag finns de på hos våra återförsäljare samt på blankens.com där det också redan nu finns bilder och mer info om ni vill kolla in!

0 svar

 1. Jag har följt din blogg i många år från USA där jag bott, men nu har jag flyttat tillbaka till Stockholm. Jag ser dina skor och kängor lite överallt på stan och i tunnelbanan. Dom verkar superpoppis! Och vet du, jag känner mig stolt på något konstigt sätt. Underligt hur det funkar det där när man följer en blogg länge, man känner som det blir en kompis 🙂 Och klart man blir stolt när ”kompisens” skor går förbi en på trottoaren!

 2. Älskar verkligen dina skor! Hoppas jag hinner köpa ett par The A-go-go innan de tar slut 🙂
  Sen har jag en fråga, de blå Isabell-skorna, kommer de komma in igen? Så himla fina men jag hann inte köpa innan de tog slut!

 3. Hej Cecilia! Ska göra ALLT för att försöka få tag på ett par Mia, så galet snygga!!! Har som oftast strl 39-40, hur är de i strl och vilka kan du rekommendera om jag pendlar mellan dessa storlekar?

 4. Åååh så fina! Det är som att allt du designar är till mig för det är e-x-a-k-t min smak! Vet du vad skorna kommer att kosta?

 5. Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
  Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

  Läs min blogg http://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!

 6. Hej! Snyggot Mia ser ut att vara snäv i öppningen runt fotleden. Bra för mig som inte gillar när det glappar 🙂 Har du något mått på omkretsen?

 7. Detta börjar bli problematiskt. Mitt skokonto har ökat markant sedan du började göra skor (har the Rio och the Ygritte och är supernöjd med båda!). Nu skapar the Mia starkt habegär! Hmm… Det får nog helt enkelt bli en liten tur till Amazing Seven inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *