IMG_7957Äntligen! Ett nytt podd-avsnitt med Blankens Swanberg ligger och göttar sig på Itunes, redo att lyssnas på av DIG! Här går det till exempel bra att göra det. Vi gör som Karl Ove Knausgård och pratar på rejält om oss själva, eller i alla fall med avspark hos oss själva – den här gången bland annat om det fina i att ha en Womance om min ivriga försök att få min nya kändisgranne att vilja vara med mig samt att det lanseras en svindlande teori om var uttrycket ”Älskart” kommer ifrån.

0 svar

 1. ÄLSKAR er pod. Det känns verkligen som en förlängning av bloggen och som att sitta och lyssna på två tjejkompisar som babblar om allt mellan himmel och jord. Hoppas vi får höra om den fantastiska 35-årsfesten i nästa pod!

 2. Det finns inget bättre sätt att starta dagen på än att dricka kaffe och lyssna på er! Jag njuter från början till slut!!

 3. Kan du inte utveckla det där med att du inte tror på vitaminer, tror du inte på vaccinering heller? Tycker det är ett intressant ämne som är på tapeten!

 4. Ah! Guld! Här har jag en sån där dag när det är som om man trampar i kvicksand. Försöker hinna med allt i hemmet som släpar efter från helgen men den ena sysslan föder den andra och man hinner ingenting utan det blir bara mer och mer samtidigt som två små barn kväver sitt. Så kom min mamma. Tog barnen på prom. Jag duschade snabbt, klädde mig, la mig på sängen och vilade samtidigt som ni fick ge mig input. Fy fan vad bra ni är!!

 5. Gud vad snälla ni är, Paula och Nathalie och allihopa! Tack hörni! Blir så himla glad av att tjuvläsa Cissans kommentarer (får inte så många på min blogg, så en gör vad en måste)!
  (Och ja, Elsy, vi kommer fortsätta även sen!)

 6. Podden är suverän, ni är få härliga! Cecilia, vad är det för märke på skinnjackan du har på bilden? 🙂

 7. Så himla bra är ni. Grymt. Lyssnar väldigt sparsmakat på podcasts eftersom tiden inte räcker, men gör mig nu tid för er, En varg söker sin pod o Alex&Sigge. Kul!

 8. Lyssnade just på podden. Ang. Scientologi så tror jag inte ni är medvetna om att det är relativt utbrett i Sverige! ”Jag ska bli Sveriges första scientolog” sa du skämtsämt vid ett tillfälle. Såklart jag vet att du fattar att du inte skulle bli den ALLRA första men det finns många Scientologkyrkor i Sverige och jag har stött på en hel del i olika sammanhang utan att på något sätt sökt mig till dem! Jag har hört scientologer börja prata med ungdomar på kafeer i Stockholm och försökt pracka på dem information. De säger ju inga skumma grejer överhuvudtaget i början utan pratar om olika slags personlighetstester som ska hjälpa individer att bli sina bästa jag (en ”full person” hehe, kanske du skulle kunna haka in på detta lättare än du tror!). De erbjuder hjälp med allt från självförtroende, dyslexi, talfel etc. Kanske hjälper de verkligen, vad vet jag. Det är väl troligt eftersom de har mycket resurser att anställa bra kursledare, talpedagoger o allt möjligt! Men sen blir det allt fler tester och kurser man ska gå som kostar mer och mer pengar och det tar aldrig slut. Jag misstänker att man blir extremt pressad till att fortsätta betala och ”utvecklas” och det blir svårt att ta sig ur.
  När det gäller hur det ser ut i ett scientologhem och hur scientologer kan vara så kan jag (tyvärr) också säga att det är mycket vanligare än ni tror! Jag hade en klasskompis i mitt vanliga svenska medelklassvillaområde vars familj var scientologer. Såg ut ungefär som hos alla andra! Har ingen kontakt med honom nu men råkar ha kvar honom på facebook och såg en dag hur han delade och rekommenderade något personlighetstest som tydligen hjälpt honom mycket! Obehagligt tycker jag, att de liksom aldrig berättar exakt vad deras tro går ut på…

 9. Håller med om att älskart och cravings kommer från Elin Kling. Har själv haft era tankar om det när jag sett uttrycken på andra ställen.
  Snart kommer dock mansplain (stavning??) sprida sig som löpeld – bästa uttrycket!

 10. Hög trivselfaktor att lyssna på er till morgonkaffet! Cecilia, din skinnjacka! Snygg- vad är det för en?

 11. hej Cissan – har bekanta, som sett Elin på stan, men hon åker väl snart tillbaka till sin hemstad NYC. tycker det var kul att det var jag, som avslöjade
  din birthday. bilar ner till Göteborg i helgen, och stannar naturligtvis till i
  ditt kära Mariestad, och dricker lite av den berömda Mariestads-ölen, cheers.
  rätt kul att vara ensam kille, som följer dig, men vi har ju haft kontakt nu
  i nästan sju år – affärsresa till LA i sommar – hälsa alla i din familj..Kjell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *