Jag har hållit mig, sparat mig till ett besök på Sephora. Det är både roligare och billigare (särskilt just nu med tanke på dollarkursen) att köpa skönhetsprodukter i USA. Härom dagen gjorde jag en avstickare och utrustade necessären med lite saker jag spetsat in mig på. Ett nytt Bare escentuals-rouge, ett vårdande läppbalsam med färgpigment från Fresh som jag blivit helt beroende av men som så vitt jag vet inte finns i Sverige,  en dagcreme med färgpigment och solkyddsfakor från Laura Mercier och en liten flaska Amazing grace från philosophy (visst är det fiffigt med parfymflaskor i ministorlek? Vissa dofter vill man ju bara komplettera med, ha lite då och då, och behöver inte någon jätteflaska i skået. En liten räcker).

Idag var jag för övrigt med om en händelse, några vackra minuter, som var något av det finaste och varmaste jag hittills upplevt i mitt liv. Ja, det handlar så klart om Rio och Bonnie. Gud vad förutsägbar man är som morsa. Men jag får berätta om det imorgon. Nu ska jag kolla vidare på Oscarsgalan.

0 svar

  1. Avsnittet i går i Solsidan handlade bl.a annat om hur småbarnsföräldrar jämför sin små barns utveckling och skryter om hur TIDIGA deras barn är och vad DE KAN, de var roligt att se eftersom man känner igen sig en del. Inte lika hett som amning men ändå…

  2. Underbara Sephora. Det är en av de affärer jag saknar allra mest från alla mina år i USA. Lyllos dig tycker jag helt enkelt! 😉

    (Du har väl inte missat att Sephora har världens bästa pincetter, särskilt de riktigt spetsiga som är fantastiskt bra att plocka små flisor ur barnhänder med? Och när vi ändå är inne på barn”olyckor” och produkter over there så hoppas jag även att du passar på att köpa Neosporin (finns på vilken drugstore som helst). Ett måste på skrubbsåren!)

  3. Laura Merciers tinted moisturizer är det bästa i sminkväg jag någonsin stött på. Kommer aldrig att sluta använda den. Den trollar utan att ens synas. Får ofta komplimanger för min hy (som egentligen är trött, blek och glåmig) men tack vare denna lilla creme strålar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *