Stort GRATTIS Helen! 5000 spänn att shoppa för i Farsta centrum är DINA!

Maila mig på ceciliablankens@gmail.com så ska jag skicka dig vidare så att du kan inkassera din vinst asap!

© 09415 André & Irene Reisz Nordiska museet

0 svar

 1. Nu måste jag få vara en bitter, avundsjuk och patetisk liten människa – men var det inte en motivering på MAX 50 ord??

  Suck…

 2. Nu instämmer jag i föregående bittra och avundsjuka kommentarer.
  Jag kämpade som en dåre för att få ner det till just 50 ord, fick skriva om flera gånger och utelämna massor, och så var det visst inte så viktigt med att det var max 50 ord…
  Så lite bitter är man allt.

 3. Ja jag säger faktiskt som de andra, jag satt och kortade ner mitt hur många gånger som helst och försökte få till det, inte för att jag trodde att jag skulle vinna men ändå. 🙁

  Jag trodde jag skulle vara den enda som reagerat för jag är just sån bitter människa ibland då jag tycker att rätt ska vara rätt.
  Jag tycker det är jättetråkigt och hemskt att vinnaren blivit av med alla sina kläder i en brand osv absolut och jag missunnar inte någon av alla som var med och tävlade, tvärtom, jag önskar alla lycka till men säger man att det ska vara 50 ord så ska det väl ändå vara det? 🙁

 4. Tycker såklart att det är tråkigt att klanka och vara besviken, men iom. att man då ändå måste få göra sin röst lite hörd så…
  Visst missunnar jag inte denna Helen sin vinst, en brand kan förstöra hela ens identitet, det vet jag av erfarenhet.
  Jag tänkte först att faktiskt väva in den mörka sanningen jag själv lever mitt i, men bantade precis som Camilla ner mina ord mycket väl för att just hålla mig till max 50 ord som var en av ”kriterierna”. Det kan ju vara juste att faktiskt gå efter dessa, som Cecilia själv satte så att alla kan få tävla på lika villkor. Jag tycker att det såklart är helt upp till Cecilia att välja vinnare efter eget tycke, men då kan man ju kanske skippa några kriterier som kanske de flesta ändå riktigt håller sig till.
  Någon som instämmer eller ej?

 5. Eee…. var det inte MAX 50 ord.

  Håller med alla föregående talare om att jag absolut inte missunnar Helen att vinna men rätt ska ändå vara rätt. Skriver man regler ska de följas därmed basta. Blev nu lite besviken faktiskt.

 6. Nej vad trist att vinnaren hade skrivit mer än 100 ord. Det var svårt att få ihop något vettigt med bara 50 ord, klart att texten blir bättre om man använder fler!

 7. Håller VERKLIGEN med de andra kommentatörerna. Jag trodde att det äntligen var en tävling där vem som helst kan vinna (reglerna gav mig hopp men man behövde tydligen inte hålla sig till dem) men som vanligt var det dessa snyfthistorier….!!

 8. Grattis Helen, men håller samtidigt med er andra… Lite trött på alla snyftisar och trodde i min enfald att något fyndigt sulle gå hem. T.ex någon Johanna som gillar 60-talet eller tjejen med sne rygg;)

 9. Jag tävlar inte ens längre i sådana här tävlingar eftersom det alltid är en person med ”snyfthistoria” som vinner. Men kanske vi ändå ska vara glada vi som inte har ett tragiskt öde bakom oss och inte vara bittra eller missunsamma mot dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *