Oh mama!

Igår gick mamas årliga gala av stapeln och jag och Bonnie gick modevisningen tillsammans med en hög celebra mammor och deras charmiga kottar. Två utgångar och ett klädbyte blev det för min del. Än så länge har jag inte så mycket att bjuda på i bildväg, men jag hoppas att det trillar in under dagen. Visningen var ganska sent igår, vid halv åtta tror jag, och jag var lite orolig att Bonnie skulle bli för trött, tjura ur och inte vilja gå. Men inte. När hon fick höra att hon skulle få ha kjol på sig, trippa på en scen och DANSA blev hon som en kapplöpningshäst som bara ville i väg. Jag fick dra i hennes tröja bakom kulisserna för att förhindra att hon sprang ut på scenen i förtid, och när det väl var vår tur kunde inget hejda henne. Tårarna var stora och många efter att vi varit ute på scenen och jag fick breaka den hårda nyheten att vi var färdiga nu. Att det inte skulle bli något mer dansande för publiken.

Jag pratade med min mamma när vi kom hem. Vi önskade nog litegrann att man skulle kunna stanna tiden här. Så att Bonnie alltid fick behålla den där tvååringens oräddhet, glädje, självklarhet och mod. Och vet ni vad? Det smittar av sig också. Jag tänkte på det när jag var på scenen. Hade inte Bonnie varit där vetisjutton om jag vågat spankulera runt i höga klackar och små klänningar så där två veckor efter en förlossning med jordens degmage och allt vad det innebär. Jag ska nog försöka känna lite mer av den där inte-tänka-så-mycket-bara-köra-på-och-ha-kul-inställningen som Bonnie lär mig så mycket om. Bli lite mer som en tvååring helt enkelt.

Bonnie laddar i sin outfit backstage.

Och jag med.

Jag hade redan suttit i sminket och fått håret fixat när Per kom till Berns där galan hölls tillsammans med Bonnie. Wow! Mamma stoooooooooot håj! Stoooooooooot håj! berättade hon entustiastiskt för alla som ville och inte ville höra. Och fäj på ögonen! Wow!

Well, Bonnie, ingen idé att du vänjer dig. Den här frippan och mejken är inget jag tänker börja svänga ihop framför spegeln så där till vardags direkt.


Publicerat

i

av

Kommentarer

 1. Profilbild för DINARA

  Ni var såååå fina igår och man skrattade så gott när Bonnie endast hade ögon för den där dockan på scenen! Och såå snygg du är! Bra jobbat för att vara en nyförlöst tvåbarnsmor!

 2. Profilbild för Helene

  Helt underbart!! otroligt härlig tjej Bonnie, så levande!! så direkt! Hade varit en fröjd att se henne!

 3. Profilbild för m47
  m47

  Vill se mer bilder 🙂

 4. Profilbild för Malin Olsson
  Malin Olsson

  ni var båda jätte fina igår! Vilket litet charmtroll du har!

 5. Profilbild för Märta
  Märta

  Ni var kanonfina igårkväll! Vilket fantastiskt litet charmtroll du har. Min 4-åring skulle aldrig vågat, däremot skulle min 1- åring troigtvis ite haft något emot det alls.
  Försäker också behålla det lilla barnets tro och lust till allt, men det är inte lätt alla gånger. Du inspirerar i alla fall till att hålla mig lite på banan trots att det sällan blir som man tnkt sig nu för tiden…. Kram

 6. Profilbild för fashionmama

  Det låter underbart, njut på!

  Du var fantastisk!

  /Emma

 7. Profilbild för Otis mamma

  Underbart roligt att läsa! Man lever som på nytt genom sina små barn och ser så mycket med helt andra ögon. Bra gjort båda! Ska bli jättekul att se bilderna. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *