Om att leva med hiv

Här kan ni läsa en urbra intervju med Andreas, som också avslöjar lite mer om vad boken – Mitt positiva liv, som släpptes IGÅR! – handlar om.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för megalilla
  megalilla

  För mig känns det lite konstigt med den här boken och det här samarbetet. Det verkar bra och jag är övertygad om att boken är välskriven. Du är verkligen ingen bimbo men ibland stör jag mig på din ytliga och samhällsfrånvända livsstil. Det finns liksom ingen power i ditt engagemang för miljö och demokrati utan bara smink, mode och drinkar. Men jag gillar ditt driv! Dock, den här boken känns märklig. Måste nog läsa den. Vet liksom inte riktigt vilken sida av dig som kommer till uttryck här, det blir liksom så seriöst men samtidigt är du ju glättig – nej, jag får nog läsa boken.

 2. Profilbild för anonym
  anonym

  För mig känns det lite konstigt med den här boken och det här samarbetet. Det verkar bra och jag är övertygad om att boken är välskriven. Du är verkligen ingen bimbo men ibland stör jag mig på din ytliga och samhällsfrånvända livsstil. Det finns liksom ingen power i ditt engagemang för miljö och demokrati utan bara smink, mode och drinkar. Men jag gillar ditt driv! Dock, den här boken känns märklig. Måste nog läsa den. Vet liksom inte riktigt vilken sida av dig som kommer till uttryck här, det blir liksom så seriöst men samtidigt är du ju glättig – nej, jag får nog läsa boken.

 3. Profilbild för Annie Roos

  Jag läste en intervju med Andreas i senaste Amelia, om boken, så himla gripande! Ska se till få boken i min hand, det är ju också ett så viktigt ämne.

 4. Profilbild för Ewa
  Ewa

  Hej Cecilia,
  Är det inte sant, som det har skrivits i media, att Andreas inte berättade för sin vän (vägrar skriva pojkvän) – om det nu var Magnus Carlsson – att han är HIV positiv? Mycket mycket dålig stil i så fall, men man skall inte tro allt som skrivs.

 5. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Ewa: Nej, man ska verkligen inte tro allt som skrivs. Särskilt inte detta du påstår.

 6. Profilbild för Vic
  Vic

  Vilken människa! Otroligt imponerad över hans styrka och syn på livet efter allt han har gått och går igenom. Många biografier skrivs men det är inte många av dem som har en poäng och budskap. Härligt att Mitt positiva liv sticker ut i mängden. Hoppas den blir en best seller. Det är ni båda värda!

 7. Profilbild för Karin
  Karin

  Ewa, vadå vägrar skriva pojkvän? Mycket märklig kommentar! Bra intervju!

 8. Profilbild för Ewa
  Ewa

  Till Karin.
  Ingenting märkligt egentligen. Jag hade pojkvänner, min dotter har pojkvän och det är den betydelsen själva ordet har för mig. Inte mycket mer än så. Har själv inte läst boken men den är säkert välskriven.

 9. Profilbild för Therese
  Therese

  Köpte boken med mig hem idag! Ser fram emot att läsa den ikväll!
  Bra jobbat!

 10. Profilbild för Bella

  Det var en riktig bra intervju med Andreas i SvD. Jag har bloggat om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *