But..t hey!

Cai, killen som lärt mig att träna rätt (innan hängde jag mest runt på gymmet, lyfte lite grejer hit och dit utan varken plan eller mål = noll resultat) nu tränar jag kortare pass, men får ut helt sjukt mycket mer av det) – har ett nytt klurigt projekt på gång som jag måste tipsa om. Om det är så att ni bestämt er för att nu får det fanimej räcka. Nu vill jag bli stark och smidig. Nu får latmasktillvaron i soffan varje kväll vara historia. Då kan detta vara något för er (att ni bor i Stockholm är tyvärr också en förutsättning för just detta). Tio veckors hårdtränings med Cai, med garanterat drömresultat (om ni är motiverade vill säga) och med chans att vinna tillbaka kostnaden för hela säsongen. Ja ja. Läs mer HÄR!

 

0 svar

  1. Skit att man inte bor i Stockholm! Förstår att du inte kan lägga ut programmet som fått dig till superkvinna men kanske lite delar av det? Är ju grymt taggad! Innan jag fick kids tränade jag mycket! Men kan inte säga att det blev speciellt mycket resultat av det. Så när du säger att du tränar mindre men mer effektivt blir jag så jäkla nyfiken. Hur? En liten sneakpeak kanske? Kram!

  2. Yes Maja, det kostar 16.000 att delta och en av de 10 deltagarna har chans att vinna tillbaka den kostnaden. Rätt dyrt att få ”superkroppen” m a o. Förutom pengar kostar det ju i tid & engagemang också. För de som är intresserade av att träna hos en PT finns det betydligt billigare men lika bra är jag övertygad om (den här verkar ju vara nån slags kändis-PT). Kolla på ditt lokala gym, de brukar ha kampanjer med jämna mellanrum då man kan signa sig för 5 eller 10 ggr till ett rabatterat pris,

  3. Cai är inte nån ”kändis-PT”, han är bara sjukt bra och extremt kunnig och utbildad, vilket man inte kan säga om direkt alla i den där branschen. Och den här kursen omfattar alltså 30 tillfällen vilket alltså betyder lite drygt 500 kronor per gång (vilket är betydligt mindre än en vanlig PT-klass kostar). Men det är klart att det är mycket på ett bräde! Kände bara att jag ville förtydliga lite. Och som sagt, det här är nog inget för den som vill ”börja” träna, utan snarare för dem som är i behov av en rejäl igångsättning och som är redo att göra den investeringen i sin hälsa och kropp!

  4. Ja men som hittat då, haha…. Tycker det är lite väl magstarkt att få det att låta som att 16 000 kr är helt normalt att betala för att göra en ”rejäl igångsättning”, tror jag håller mig till vanliga gymet, det går att få resultat där med, trot eller ej 🙂

  5. Men tänk så här: Visst så är 16000 kr en rejäl slant MEN det är 30 pass. 30!!! Efter alla de där passen så har man fått 1. en jäkla awesome kropp 2. kunskap om hur man tränar RÄTT som man har med sig resten av livet. Och med Cai tränar man ordentligt varje gång, för är man den där soffpotatisen han efterlyser så behöver man en rejäl jäkla spark i baken varenda gång tills man kommit in i det där härliga träningberoendet. Och igen, han är bra! Riktigt jävla bra! (och har testat en del). PS. jag är ingen kändis 🙂

  6. Förtydligande gällande beteckningen ”kändis-PT”: han verkar träna en hel del ”kändisar” bl a Cecilia, Anitha Schulman, Andreas Lundstedt och säkert en hel drös till som jag inte känner till (den ankdammen i Sthlm är ju ganska liten, alla känner alla och en sån där grej sprider sig kan jag tänka 😉. Sedan må det vara hänt att han också tränar icke-kända människor.

    Litet drygt 500 kr/gång för en PT låter som ett ganska normalt pris, jag har betalat strax under 500 (tror det var 480:-) för den PT:n jag hade tidigare. Också en sjukt bra, kunnig och utbildad PT f ö. Anlitar man en PT genom de stora gymkedjorna t ex SATS är jag övertygad om att de ställer ganska höga krav på utbildning och kompetens på sina PT:s.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *