Den här fantastiska lilla pojken gick en modevisning för märket Smalto i Paris tidigare i veckan. Såg han ut att gilla det? Knappast. Han grät hela runwayen fram och tillbaka. Nu vet jag inte bakgrunden till det här, men ser framför mig hur det finns någon mamma eller pappa där i kulisserna nånstans som använder modellsonen i något slags prestigejakt trots att han uppenbarligen inte är redo att gå där i strålkastarljuset. Fy fan. Tänk om pojken bara grät och grät, skrek ”JAG VILL INTE!”? Men föräldrarna ville och övertalade honom.

Tänk om det var så? It breaks my heart.

0 svar

 1. ett alternativ: tänk om detta är en väl planerad catwalk så att han blivit tillsagd att ”fejk-gråta” så att människor ska börja cirkulera bilden och prata om den så att reklamen blir ännu mer effektiv!

 2. Cecilia: nja. Då är han en otroligt bra skådis i såna fall. Och ett modemärke tjänar sällan på badwill så vitt jag vet.

 3. badwill eller ej: det ger tydligen reklam! vi ser ju alla de snygga kläderna vilket vi inte gjort om du inte lagt upp det på din blogg pga av att pojken ”gråter”. det är ju andra som använt liknande reklam vid catwalks (ett exempel är ju kate moss som röker under Luis Vuitton showen i Paris på non-smoking day…) och den fick ju också mycket publicitet.

  My point: Kanske gråter killen MEN man ska inte heller dömma folk innan man vet sanning…

 4. För mig ser det där äkta ut och jag har redan glömt märket på kläderna om jag ska vara ärlig så någon reklam blev det inte här. Tycker förfärligt synd om pojken bara.

 5. Modevärlden är allt grym. Hemskt att det skall bli föräldrarna som tar över barnens fokus i livet. De ska banta, sminka sig (mer än på skoj) och tid för barnlek finns inte längre. Synd att det skall behöva gå så långt…

 6. Gräsligt! Jag har verkligen svårt att se att detta skulle vara ett PR-trick…. Det finns hemska ”sport-föräldrar” så varför inte hemska ”catwalk/modell-föräldrar”.
  Hemskt i vilket fall….

 7. Men är det ingen som blir irriterad på ungen? Det kan väl inte vara något hemskt som hänt eller att han inte ville modella, för isåfall skulle väl föräldrarna inte låta honom göra detta? Jag inbillar mej snarare att han är en bortskämd liten unge som får ett tantrum på catwalken.

 8. Om jag får gissa hejvilt så tror jag att den lilla pojken gråter för att han blir blyg inför alla människor. Förmodligen tyckte han att det lät roligt och såg fram emot det jättemycket innan han förstod hur många människor det faktiskt skulle vara där. Jag tippar på ett ”men du har ju sett fram emot det här så mycket, det är ingen fara, ut med dig nu!” och en pojke som gråter och säger att han inte vill men ändå tjoffas ut. Men det är ju min gissning och om den skulle stämma tycker jag att det är fruktansvärt. Vore intressant att veta hur det faktiskt ligger till.

 9. Fruktansvärt! Ont i hjärtat av att se den lille stackaren. Och helt ärligt, hur kan snubben som håller honom i handen bara trava på utan att bry sig? Stageparents or not – modellkillen kunde väl visa lite hjärta i alla fall. DET hade varit bra reklam.

 10. Det tänkte jag också, Daniela! Fatta vad många hjärtan han hade fått att smälta om han tröstat pojken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *