IMG_0924.JPG
Mitt bottenlösa gravidsug efter myyyyyys och mjuka material fick mig att stanna till när jag var en sväng på Target igår och dregla över denna läckra tiger-fleece-onepiece – innan jag med kraft fick ruska tankarna är huvudet och påminna mig om att 1. Det är 30 grader varmt ute 2. Fleece = svett mer än det mjuka mys man kan få för sig när man klappar den där fluffiga pälsen 3. Ovärdigt.

0 svar

  1. Du kan ju alltid köpa den & använda den på Halloween! Min söta lilla farmor skickade en onepiece till mig häromdagen & min första tanke var att knöla ner den i närmsta container för donerade kläder. Fast sen kom jag på att jag kan använda den till just Halloween. Den är läckert lila, så med min 8 månaders gravidmage som jag kommer att ha då kommer jag att vara den perfekta levande auberginen! Extra passande eftersom vårt arbetsnamn på babyn just nu är ”Rutabaga”, efter alla knasiga grönsaksreferenser man får gällande babyns storlek vid olika tidpunkter. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *