Farzad, ni vet Bolibompas bästa, måndags-Farzad, snygg-Farzad – han mailade mig (ja, detta säger jag enbart för att skryta om att vi så att säga har en personlig relation. Eller ja, varandras mailadresser i alla fall) för att be mig tipsa er om en fin liten serie som han producerat och skrivit manus till. Mammavecka/pappavecka heter den och handlar om lilla Lisa som delar sitt boende mellan sina föräldrar. Eller ja. Egentligen är det väl inte ni som ska tipsas, utan era barn. Och kanske särskilt ni som har barn som bor så där som Lisa. Och så gillar vi ju Farzad.

0 svar

  1. Ja, vi formligen älskar Farzad, både jag och barnen. Sitter som klistrade framför Bolibompa på måndagarna. Dessutom har jag barn som bor varannan vecka. Måste se den där serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *