blankensswanbergSå himla kul och så väldigt glada och tacksamma är vi, jag och Johanna, för alla nytillkomna poddlyssnare. Vi är en himla härlig skock som gör Blankens Swanberg tillsammans nu. Stort tack för att ni lyssnar och är med oss i detta!

Johanna har på ett väldigt ödmjukt vis plockat ut några gamla favoritavsnitt ur vårt 25 avsnitt gamla arkiv som vi vill tipsa er nytillkomna lyssnare om. Ni som kanske precis börjat lyssna och är sugna på mer, eller bara kan tänka er att ha oss som sällskap nu när ni står och bryner köttfärsen inför kvällens tacofiesta – testa denna lilla lista vetja!

# Att bli en full kvinna

#7 Salem Al Fakir och fettorna

#Som en mentos i en colaflaska

#13 Här kommer gråtpodden

#16 Vi-sa PATT-AR-NA

#17 Sån är jag!

#20 För viktig för Nina Persson

Lyssna här på Itunes eller på Libsyn!

0 svar

  1. Hej! Grattis igen till 3:an! Det blir ju hur bra som helst! Superbra blogg, önskar bara lite mer selfies och hembilder. Du inspirerar på så många plan! Kram

  2. Kul och er podd är lite smårolig…:-). Nu till ngt viktigare mina Blankens Rio hämtades ut idag…..yippi… Jag har Acne, ldir, primeboots plus en massa andra designskor. Men jag lovar jag kommer bo i mina Rio helt fantastiskt sköna och svin snygga. Tack C Blankens för att du gjorde ngt med din dröm, nu längtar jag till nästa sko släpp…

  3. Salem Al Fakir och fettorna. Jag skrattar bara jag hör namnet. Det var alltså denna pod jag satt och lyssnade på, på en fullsatt buss och ett säte som var vänt MOT alla andra. Och så frust-skrattade jag så att tårarna sprutade. Jävlar va kul det är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *