On a semester-high

Ni vet hur det är de första dagarna av en utlandssemester. Aldrig är man så full av energi och positiva tankar. Man liksom bara späckar dagarna med hur mycket kul som helst och känner att man ändå orkar mer. Trots jetlag och alldeles för lite sömn. Det är nog lite där vi befinner oss just nu. Med rätta bör kanske tilläggas. Eftersom vi vaknat rent okristligt tidigt nu de två första dagarna, började jag den här dagen med en skön joggingtur runt sydspetsen av Miami beach. Man känner sig ju nästan äckligt hurtig av att äta frukost klockan sju och då redan ha en stadig löprunda bakom sig. Full av energi och positiva tankar som sagt, hrm, hrm. Får väl se hur länge det varar.

Bonnie är märkligt intresserad av att gräva. Hela vintern har hon hoppfullt suttit i den övesnöade isiga lekparken med sin spade och skopat ner hårda kockor i hinken. Nu, med hela Miami beach runt knuten är det förstås som en ofattbar dröm att kunna lasta sand hit och dit i timnar. Och göra sandslott!

Äsch. Hörni. jag får inte riktigt till något vettigt här. Är nog rätt jetlaggad jag också. Känner mig liksom helt… långsam. Eller också är det semestertempot som kickat in ovanligt snabbt. Jag får be att återkomma inom kort. Då förhoppningsvis med något mer kärnfullt att säga.

P.S Jag kan inte låta bli att äckla mig lite här, men jag måste ju nämna: 50 graders temperaturskillnad. 25 minus på väg till Arlanda i söndags. Och här: bikiniväder. Man tinar liksom upp. Det känns faktiskt så. Som att man plötsligt blir mjukare i kroppen och axlarna sjunker ner från det uppdragna läget vid öronen till vanlig plats i stället.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Nadja
  Nadja

  Åh vad underbart! Njut njut njut! Det är ok att vara långsam 😀

 2. Profilbild för Johanna

  Ååååhhh! L.O.V.E.L.Y!!! Helt freaking underbart! Ha det bara så otroligt skönt nu, tänk inte på oss bloggläsare! Vi klara oss ett par vekor. Semestraihjäl dig du bara!!!

 3. Profilbild för malin

  Åhh ha det så himla underbart! Jag hoppas att du delar med dig av många härliga sommarbilder och kläder! Jag längtar!

 4. Profilbild för Anna

  Skriv din kommentar här!
  Jamen gud vad härligt det ser ut, behåll den sköna känslan.

 5. Profilbild för Malin

  Skriv din kommentar här!
  Men, herreguud vad avis jag blir!!!!
  Just nu har vi -12 här i Stockholm… Njut bara njuuut!!!

 6. Profilbild för kicki i spånga
  kicki i spånga

  Det är er väl unt, njuut 🙂

 7. Profilbild för Mia
  Mia

  Nej Cecilia, jag vet inte hur det känns. Jag har aldrig varit på nån sån utlandssemester. Och nu med småbarn är det helt otänkbart att få tid/råd till att åka utomlands. Tag inte för givet att alla kan åka utomlands på semester var och varannat år. Men det låter verkligen härligt med värmen!

 8. Profilbild för malin
  malin

  Fint, men det finns absolut finare stränder i Florida.

 9. Profilbild för cookie
  cookie

  Den där bilden! DEN DÄR BILDEN!
  Jag nästan känner värmen ända hit till denna stockholmska söderförort där snön bokstavligen vräkt ned idag.

 10. Profilbild för Hanna

  Underbart det låter!
  Ett önskemål:
  När ”The High” lagt sig kan du väl berätta om hur ”vardag” ser ut. Vad är lika eller olikt mot här i Sverige
  OCH lite bilder på er nya Lägenhet.
  Om man får önska =)

  Ha det bäst
  /Hanna

 11. Profilbild för m47
  m47

  Å så underbart det låter. Här har vi haft 12 h intensiv magsjuka jag och min man 🙁 Bläääää. Som tur är har lillan mirakulöst nog klarat sig 🙂 Men nu är det över och ingen är gladare än jag! Njut av familjen, ledighet, stränder och värme! Kram

 12. Profilbild för Carolina
  Carolina

  Härligt, härligt!! Jag undrar var ni bor någonstans? Vi ska också resa till Miami om ett par månader, men något boende har vi inte bokat ännu.. Tänkte om du har nå tips? Vi reser också med småbarn nämligen.

 13. Profilbild för 2BarnsMamman

  Åh, en sån strand skulle jag också vilja vara på! I stället står jag i kylan och väntar på ett tåg med signalfel. Nästa vinter blir det definitivt en solresa!

 14. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Vill gärna läsa Florida- och Miamitips för oss med småbarn. Åker till Anna Maria Island om en vecka och till Miami om två. Shoppingtips vore också kul, både till stora och små.

 15. Profilbild för Tess
  Tess

  Fy vad härligt. Ser verkligen fram emot att följa er och drömma mig bort lite;-)

 16. Profilbild för rosita

  Ååååå är SÅ avis. Florida är bara det bästa. Vi ”måste” dit med barnen en gång igen. Var där januari 2009 (senast), det finns inget bättre. Det har allt.(nåja, jag har ju inte varit överallt …). Känner igen känslan med jetlag. Vi semestrade ”åt det hållet” januari 2010, på Aruba, där var tidiga morgnar… Tips, lek och busa inte med barnen vid för tidigt uppvak. Behandla situationen som att det är för tidigt att gå upp. Mörkt rum, prata tyst (och lite), inge skratt och tjim. Så kommer ni snabbare i takt med tiden. Kram Rosita – Globetrotter Mama, snart på väg till soligare bredgrader igen 😉 http://blogg.mama.nu/rosita

 17. Profilbild för InaE
  InaE

  Härligt!!!

  Cecilia tänk på din kropp! Läs vad din mamakollega skriver om löpning efter gravidite:
  .http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/2011/02/01/om-du-vill-borja-jogga-styrketrana-forst/
  Tidigast 6 månader efter förlossningen står det även i andra inlägg!
  Lycka till och ha en skön semester!

 18. Profilbild för Cecilia ÖHrn

  Åh det ser helt fantastiskt ut! Har stort behov av att börja tina upp….Ha en fantastisk resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *