…nej då. Men. Jag fick faktiskt svänga förbi Norstedts härom dagen och signera en ny låda Bortgjord-böcker. De första gick nämligen åt i ett nafs. Jag hörde om en tjej (okej, det var min syrra) som köpte tio stycken. Hon skulle ha dem att ge bort vid middagsbjudningar och liknande i stället för en flarra vin. Hur som helst. Nu finns det en massa nya signerade ex att köpa HÄR för den som vill! Från och med den här veckan kommer Bortgjord också att finnas ute i butik. Akademibokhandeln och COOP är två ställen där går att köpa.

0 svar

 1. Kult at det er poppis med ditt navnetrekk i boken.

  Håper jeg også får boken til slutt da….. Fikk nemlig tilsendt en eske med kvitteringer i fra Bokus, men ingen bok! Dom gjorde bort seg, helt enkelt! Ha ha ha….. De har lovet å rette det opp!

  God helg til deg og dine!

 2. Good for you! Ikväll ska jag på dejt med min man. Barnfritt. Så himla peppad! Undra vad jag ska ha på mig… 🙂 Trevlig helg! Kram

 3. Kul att det går så bra med boken! 🙂

  Jag har en fråga, om du har lust att vara proffstipsare! Det är så här att jag tackat ja till att vara konferencier på en större tillställning. Förutsättningar: utomhus, två junikvällar.
  Jag spann ju igång på det där och började planera klädsel och grejer,tills boink!!! arrangören säger att vi ska ha vita piket-tröjor, med tryck. Gaaahh! Jag använder aldrig det plagget och har nog inget i min garderob som passar till det, möjligen ett par slitna jeans…
  Så, har du några tips på hur jag ska anamma detta hemska plagg och klä mig så att jag ändå känner mig som mig?
  Min stil kan man nog kalla en lite försiktigare variant av din. Jag är 173 lång och väger 61 kilo, men har lite svårt för mina lår och rumpa, så jag använder helst inte superkorta kjolar.
  Signatur: jag blev kädis i en pikettröja 🙁 hahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *