One size fitsar inte all

Jag vet inte hur ofta jag får frågor från nätshoppande som undrar kring storlekar. Hur stor är egentligen en M? Hur funkar skostorlekarna i USA? Och så vidare. Well. Nu slipper jag svara att jag tyvärr inte vet, och ni slipper vända er till mig och mina lama besked, för nu finns en site som heter Storlekar och som är just en storleksguide på både längden och tvären och för fötterna och barnen och… ja – allt!

Bra va! Den, sidan alltså, ser i och för sig lite konstig ut (åtminstone i min Mac) men det är säkert en barnsjukdom som det snart blir ordning på. Hoppas jag.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för Elisabeth
    Elisabeth

    Jag tipsar om denna smarta tjänst! http://www.virtusize.com/
    Superbra grej där man enkelt kan se om passform och storlek funkar på sin egen kropp när man näthandlar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *