Ord på vägen

På tal om inredning.

Ni vet sådana där broderade tavlor med tänkvärda budskap som våra mormödrar brukade ha på väggen, jag har alltid gillat sådana. Påminnelser om vad som är viktigt, ord som håller oss på rätt väg i livet. Just de broderade varianterna känns kanske lite… pensionär, men det finns ju moderna versioner av det gamla konceptet.

Min syster tipsade mig om Myrica Bergqvists sänggavlar, men jag föll för den här snygga underlägget/väggprydnanden i plexiglas.

Susanne Axelssons visdomsord gillar jag också mycket.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Hanna J
  Hanna J

  Jag gillar de broderade varianterna – modernare versioner känns bara så extremt svennigt. Jag skäms av bara tanken på att sätta upp nåt klyschigt budskap på väggen. Men det är bara jag! Och den längst ner gillade jag faktiskt…

 2. Profilbild för Linn
  Linn

  Hej Cecilia. Såg dig på Adamlive igår och reagerade på vilken otroligt snygg färg du har på håret. Blev lite sugen på att åstadkomma nått liknande själv (eller låta frisören göra det kanske ;)). Men då skulle jag behöva en bra bild att ha med mig till frissan för att visa hur jag vill se ut. Därför undrar jag om du skulle kunna ta en ordentlig bild på ditt hår och lägga upp på din blogg där man verkligen ser hur snyggt hår du har. Har försökt hitta någon bland dina blogginlägg men tycker ingen gör det riktigt rättvist. Om du vill och vet så skulle du även gärna få förklara hur du har fått den där oerhört läckra färgen på håret. Vet du vad den heter? 🙂

  Ha det superbra.
  /Linn

 3. Profilbild för louise
  louise

  Jag älskar ”ordspråk” men är väl inget direkt fan av att sätta dem på väggen eller dylikt men ett grytunderlägg (kan anv. till annat också iof) som jag verkligen gillar är ett från Svenskt tenn i guld där det står ”Oh lord we pray bless this house by night and day”. Lite i den stilen som på den första bilden. Ville bara tipsa om det var någon som ville ha ett tips haha…. och jag älskar ju den så ska inte hålla inne på det trots att Svenskt tenn inte direkt är okänt…. Jag väntar på att ge den som inflyttningspresent till någon fin vän bara det att inget flyttat på länge….!
  Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *