En otroligt god soppa

soppa

Kristin – min bästis och en av de personer jag beundrar allra, allra mest – är ju inte bara mitt själsliga balsam utan också människan som gör att min familj äter hyfsat bra och varierat (pga alltid fantastiska tips i hennes lika fantastiska blogg). Så tack för det Kristin! Och tack för den här otroliga soppan som både mina barn och min grönsakshatande lillasyster älskar. Rödbetssoppa (eller om man är rädd att skrämma iväg barnen ”rosa soppa” alt ”tomatsoppa”.)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för Jennifer
    Jennifer

    Låter super gott! Funkar det att frysa in soppan?

  2. Profilbild för Ninni
    Ninni

    Denna ”tomatsoppa” gillas mycket av mina grönsaksrädda barn, och den har i alla fall varit fryst hemma hos oss. När ni länkat er in på Kristins fantastiska receptsamling så passa på att kolla in den salta och söta muslin (hittar inget tyskt y…) som mina barn fullkomligt glufsar i sig (iaf den söta) och som leder till att jag står och gör nyttigare musli hemma var och varannan dag. Otippat, om man känner mig! Men det är det som händer när man börjar besöka Kristins.biz.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *