Jag hamnade på överraskningsfest i fredags. Eller ja. Det var egentligen ingen överraskningsfest, eftersom det var födelsedagsbarnet själv som anordnat den – men jag hade liksom missat vilken dignitet av fest det var jag skulle på. Så här. Gry blev 39 och frågade om vi ville hänga med på ”middag. Inget särskilt. Adam kommer, och några till. Jag fyller ju inte jämt eller så.” Så vi bokade barnvakten till midnatt och klädde oss lite lagom festligt så där. När vi kom fram till restaurangen visade det sig när Gry firar, då firas det. Vilken fest det blev! Vilken middag! Vilka tal! Vilka roliga gäster! Vilket dansgolv! När klockan slog Askungen var middagen knappt över och det hade nästan varit rent ohyfsat att åka hem båda två, så Per löste av barnvakten och jag gled vidare i Stockholmsnatten med Gry och hennes härliga vänner.

Några bilder tog jag som vanligt inte (men man har ju liksom så kul och kan väl inte hålla på och tänka på bilder hela tiden), men jag fotade min outfit framför spegeln när jag landade hemma någon gång i vargtimmen). Kan dock dela med mig av en… händelse som fick mig att fnissa mycket åt mig själv när det hände och även igår. Jag gick och pratade med en av Grys väninnor. Hon var urtrevlig och vi hade kul. Jag frågade vad hon sysslade med och hon berättade att hon jobbade med H&M.

Hm…. Hå. Äm. Jag tänkte så att det knakade. Tyckte att det där var väl en förkortning för något som jag kände igen. För det gjorde jag. Kände igen. Men vad kunde det betyda? Tänka, tänka. Tänka. H. M. Human? Management? Va? Visst var det något sådant?

Tjejen bara; asså, nej. H&M. De gör…. kläder.

Och detta efter att jag just berättat att jag jobbade en hel del med mode.  Ja jösses. Men jag hade liksom en annan bild av vad hon var för en och ja, jag var väl helt enkelt heller inte skitsmart så där där vid tvårycket på natten. H&M. Klädföretaget. Bah!

Jag och Gry stängde Gubbrummet på Spy bar (nej, det gjorde vi inte, vi smet hem i taxi långt innan stängning, jag kunde bara inte låta bli att passa på att låtsas vara lite ung, hipp och pigg).

Och så här såg jag ut. Byxor från Esprit, spetsbody från…. H&M!!!!!!!, skor från Zara och mohairkofta från Rodebjer.

The... CLAW! Is out to get you! Kan inte någon fixa typ svävande kameror för alla oss som är för mycket jante för att be någon annan fota, och därför plåtar hemma i jättekonstigt spegelperspektiv? Va?

 

0 svar

 1. Haha! Härligt med sådana kvällar/nätter ibland!
  Förresten, visst är det så att du och din familj ska åka till Miami snart? Skulle vara jättekul om du kunde fixa en ”Miamiguide” när ni kommit tillbaka? 🙂

 2. Haha! Rolig och urtjusig som vanligt! Jag anar en jättefin klocka på din handled. Vad är det för någon? Kan man få en närbild?

 3. En fråga om dina byxor. Är de samma byxor som du hade på Adam live, eller är de liknande?
  mexx eller esprit?

  Tack för en härlig blogg!!

 4. Sjysst att du delar med dig av natt-rumlar-smartheter! Hahaha vad man kan känna sig bortgjord och samtidigt inte mer än att garva åt det!
  I Köpenhamn presenterade några snubbar sig med att de jobbade med reklam/marknadsföring. Var då frågade vi. De Niro, hörde vi som svar och tänkte att det var nåt nytt. Lite senare fattade vi att de jobbade med en känd telefonkatalog.
  Och näee kan inte annat än säga att du ser ut som en snygg tjej på bilderna.
  Kul med vardags-/party-outfit 🙂
  Tjingaling!

 5. Skitsnygga kläder. Jag har aldrig riktigt fått till det med gubbbyxan, men den där kombinationen var supersnyggt och framförallt på dig!

  Det syns verkligen att du tränat rätt på sistonde, så inspirerande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *