På ännu högre höjd

Jag tror jag nämnde att byggprojekt 2009 pågått hemma de senaste i veckorna. Igår stod resultatet klart – en platsbygd bokhylla med stege längs vår nästan 6 meter höga vägg. Blir ju perfekt för Bonnie att leka i sen när hon blir lite större.

Ja. Nu är ju inte detta någon inredningsblogg, och ska så verkligen inte bli, men jag är så himla stolt över nya hyllan och ville bara visa upp den. Medan vi sitter och klurar på hur den ska fyllas gluttar jag så klart på Eurovision. So far piskar Malena Ernman sönder övriga Europa enligt min mening. 

Just det. Slutligen. Det där med Bonnie, lek och klättring i stege var så klart ett skämt. För dem som inte betror min ansvarskänsla kan ju det vara värt att poängtera menar jag.

/Cecilia


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *