På armen

20140612-084759-31679954.jpg
Har ju skrivit om det här förut, och här kommer mer! Många ringar och många tunna armband i vitt guld och silver; det är väldigt snyggt tycker jag. Om armen har jag just nu gärna denna kombination: hård smal cuff i silver med en turkos amazonit i mitten (stenen har fått sitt namn från de kvinnliga amazonkrigarna och ska bringa självtillit och hopp. Sägs det.) från danska Trollbeads (är inte helt säker på att jag gillar namnet, trollgrejen känns initialt inte helt… smakfull? Men men – kul idé, att man kan liksom pussla ihop sina smycken efter egen smak). Sedan kommer en länk med charms från Thomas Sabo (lite samma upplägg där, man pusslar ihop länk och charms efter egen smak) och sist men inte minst femårigabröllopsdagenpresentarmbandet från Per.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Veronica
  Veronica

  Såg att du var på väg till Yokoyap! Lustigt, jag ringde faktiskt dit förra veckan och frågade om de hade planer på att ta in dina skor (för att de skulle få höra att det finns en efterfrågan ). Kvinnan i andra ändan lät som ett stort frågetecken. Det frågetecknet lär du reda ut idag! Heja

 2. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Bra där! Rätt jobbat! Tack för smart tänk.

  1. Profilbild för Veronica
   Veronica

   Japp! Om du har några funderingar på Borås så finns förutom Face (har Acne och liknande) och Jolina (lite mindre edgy, fast de har tagit in Anine Bing) relativt nyöppnade The little showroom (italienskt stuk). Skulle kunna ha potential.

  2. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Ah! Tack för tips snälla du!

 3. Profilbild för jessica
  jessica

  Hej Cecilia. Armbandet som är från Thomas sabo är ju helt underbart. ska beställa mig ett sådant till mig i födelsedagspresent Har hittat det på sidan,men nu till min fråga vad heter berlockerna?? Har hittat huvudet,men den andra berlocken, vad heter den. Finns två olika bead nepal eller bead Kathmandu?? Vilken har du, vill ha likadant för gillade din kombination så himla mycket. Skulle bli enormt tacksam om du ville svara på min fråga,så jag kan beställa mig ett. Tack på förhand, MVH J.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *