Allright! Så här ser jag ut idag; andra dagen på jobbet. Jeanskjol (aouch, har väldigt svårt egentligen för den här kjollängden. Men jag försöker. Och trivs rätt bra.Tror jag) i blanksvart denim från Modström, T-shirt Anine Bing, skor från marknad i Turkiet och jacka från Zara. Cowboysarbältet är second hand-köpt.

Och på tal om nya mitt nya jobb; här kan ni läsa lite mer om det (och samtidigt vill jag passa på att säga en sak: TINA TURNER! I’M SO SORRY I BORROWED YOUR WIG WITHOUT ASKING! I WAS PREGNANT AND CONFUSED! )

0 svar

 1. Hahaha skrattar så jag döör. Först fattade jag ingenting, på bilden ovan ser du ju smashing ut och vadå gravid? tänkte jag… Så kollade jag på länken och fattade. Hahaha det ser lite ut sl. Att luggen ligger ovanpå liksom. Fniss. Men jag skrattar inte åt dig utan med dig för att du bjussar på sånt här. Precis därför som du är den bästa bloggaren! KRAM!

 2. Du är för rolig du!
  Tack för att du bjussar på dig själv!

  Men men, det är ju jag med alla hårfrågor. Är så sugen på din färg, men är det bara bilden eller är du ljusare nu? Hur gör du? Färgar du det ofta, hur ofta och klipper du det varje gång? Innan brukade du blogga när det var frisördags, men inte längre…

  Snälla snälla snälla, jag har en hangup på ditt hår för tillfället. Ta det som en komplimang vettja! 😉

 3. Håller med Jenny: sjukt snygg du är i håret! Färg och friss! Och precis som Jenny vill jag att du ska återuppta dina dags-att-klippa/färga-funderingar med lite före och efter foton!
  Tack!

 4. Jag tyckte Tina Turner-frisyren var fin! Är inte lika förtjust i ”gardinerna” som du har idag.
  Men jag är bara en gammal trött 40+ som inte har öga för mode. 🙂

 5. Är du gravid? Det vore jätteroligt i så fall, för jag har döttrar i precis dina döttrars ålder, och nu är jag gravid med 3:an.. Det är så kul att följa dig och ditt liv med barnen och allt annat. Snälla, bjud lite mer på vardags-helvetet som uppstår ibland, när man känner att man inte är en bra mamma, man ifrågasätter om man verkligen är bra för sina barn (fast man egetnligen vet att man är det), men man är ju rätt hård mot sig själv. När man ibland blir rädd för sig själv och inte visste att man ens var kapabel till att bli så vansinnig som ens barn och deras gnäll kan göra en, och man efteråt får dåligt samvete och undrar om man ger barnen men för livet när deras tokiga mamma skäller så hon skakar… Eller är det bara jag ;-(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *