Jag har väl berättat att jag och Per varit fullkomligt besatta av tv-serien Dexter? Och att det var allt tittande på den här serien under hösten som till slut gjorde att vi bestämde oss för att åka till Miami och ingen annanstans. Nu är ju ich för sig större delen av serien inspelad i Los Angeles, eller Long beach tror jag närmre bestämt, men vissa utomhusdelar kommer så klart härifrån. Dexters lägenhet till exempel, ni vet, den där han bor innan han träffade Rita (och ja, efter också, men det kan jag inte riktigt skriva utan att utfästa spoiler-varning för dem som inte sett detta mästerverk ännu). Vi smög in på gården, fastän stora skyltar som förbjöd icke-boende inträde satt uppe, knäppte ett par snabba bilder (sen smet i och för sig Bonnie in på gräsmattan mot poolen och sabbade vår diskretion ändå, men vi försökte i alla fall göra det snyggt) och stack iväg. Mycket stort. För oss Dexter-fans i alla fall. Sjukt snyggt hus var det också.

0 svar

  1. Ha, ha, vad coolt. 🙂 Vi inväntar köpe-boxarna så vi ligger lite efter, säsong fyra är det som släpps näst. 🙂
    Redan nu ställer jag med dock i ditt led å håller med om att det är ett mästerverk. 😀

  2. Cecilia!

    Jag behöver verkligen din hjälp. Jag och min lilla familj (son 9 mån) åker till LA om en månad. Lite hastigt bestämt då min man fått jobb. Vi blir där i ungefär 1 månad. Kan du tipsa om boende, vilka sajter är bra? Vi kan tänka oss typ semesterlägenhet. Åh va jag skulle uppskatta tips! TACK

  3. Är det pastelligt i Miami? Snygga bungalows bakom dig. Jag har också sett Dexter säsong 1 samt 2 men inte trean och fyran. Det känns nästan lite sjukligt att man kan få sympatier för en seriemördare. Ruskigt spännande och väldigt beroendeframkallande. Någon mer än jag som tycker att Dexter borde klippa upp frissan. Han ser ju ut som en pingstpastor i håret. Mormonvarning samt The Osmonds vibbar helt klart…….it´s sick…….för er som inte vet vilka The Osmonds var så var det en vit kristen familj typ the Jackson Five som var otroligt populära på 70-talet. Lite samma hårstuk som Justin Biber ligger inne med, eller har han klippt sig? Tycker mig ana en hårkomplott!?

  4. Shit va coooolt! Vi håller på och går under i väntan på säsong 4-boxen. Vill oxå åka till Miami bara pga Dexter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *