På fredag är det dags för Elle-galan igen. Årets roligaste och mest generösa partaj – och, den enda festen (i alla fall som jag är bjuden på), där gästerna verkligen, verkligen, verkligen klär upp sig. Till tänderna. Det är ju förstås superkul. Men också lite svettigt. Vad fan ska jag ha på mig?

Funderar lite på en lång härlig, gul klänning men får för mig att jag ser ut som jag ska på skolbal. Eller en guldig tunnstickad sak, men får för mig att jag ser ut att ha pyjamas på mig. Eller en kort, svarts spetsklänning men får för mig att jag ser ut som Helena Seger. Ni vet, lite så där italiano-trash-lyx. Inte min stil.

Ja. Det är som ni märker tunga bekymmer jag tampas med idag.

 

0 svar

 1. Hm, klänningen ser ut som den hastigt draperade bordslöpare min dotter en gång improviserade fram när hon upptäckte att hon inte var tillräckligt uppklädd för ett finare partaj i Bangkok.
  Guldkavajen ser jättefin ut men ska nog inte kombineras med något lika glittrigt under.
  Mina ärliga råd för vad de är värda.

 2. Den gula klänningen. För att det är roligt med färg samt vacker längd och volym på kjolen. Är det gala så är det 🙂
  Mitt mammahjärta värker idag. Första dagen på dagisinskolning och den lilla tyckte det var hemskt konstigt vid måltiden och vid sovstunden. Hon trilskades och grät. Klart att det är konstigt för henne men för min del kände jag mig väldigt vilsen, liksom svårt att veta hur man skulle göra för att hjälpa situationen… :/

 3. …och där fick Helena sig en känga.. Hehe! Om jag minns rätt fick jag känslan att hon inte var särskilt poppis hos dig förra Ellegalan heller. Jag tycker absolut att du ska ta gulddrömmen! Helt underbar!

 4. Den gula var superfin! Inte alls skolbal utan galasnygg:) O så knalliga läppar till. Du blir snyggast av alla:)

 5. Den guldiga på nedre bilden men utan kavajen. Alla klänningar som framhäver en sån satans fin rumpa som du får i den är värda att använda. Med lite tur är den utan ärmar också så du kan visa dina nytränade finarmar.

  Ser fram emot att se din färdiga outfit 🙂

 6. guldklänningen är skitsnygg! våga bära annat än svart.. jag har inte längre någon tv, så när jag förra året gick in på stureplan.se för att se vad alla haft på sig, bar ALLA svart. till och med elsa billgren tror jag..

 7. Den gula! Gult känns helt rätt i vår tycker jag! Och modellen verkar supersnygg! Lång klänning känns mer passande till en gala. Såg att du hade gröna skor till och det var fint. Annars tycker jag att det är supersnyggt att matcha gult med beiga toner. Fast de gröna sticker ju ut lite mer! Hoppas att du hur eller hur får en trevlig kväll! 🙂

 8. Det går emot min modefilosofi om att moore is moore men det blev to much med glittrig klänning och guldkavaj. Hade jag varit dig hade jag satsat på den gula klänningen och matchat med lite rockigare smycken i guld.

 9. Skriv din kommentar här!

  Hej!

  Det kan vara ngt. fel på mig, men ej gula, någon av de översta med något as-snyggt till! (Men du är expert, den gula kanske blir som super-fin med rätt matchning), jag ser ju att att de flesta tycker ”gula”
  Kör Hårt!

 10. You look really good in them! I imagine something that accentuates your body would look amazing on you..the short dress without the jacket on. If you feel you absolutely need a jacket, maybe something with a little more flow in it?

  The long gown is overwhelming, makes me look at the dress and not you. But if the long gown makes you feel right, it is right. Whatever someone tells you.

  The dress that makes you not wanna fix and trix*, is the right one + when you, yourself, feel really good in it.

  Like someone else pointed out, you should show off that cool set of arms you’ve worked so hard for! Reminds me of Linda Hamilton in Terminator, even if yours aren’t THAT big.. 🙂

  (*The one that doesn’t make you think things like..is it two short.. Is my nipple falling out..can I sit in it without having it wrinkle like crazy?!, when you’re at the party)

 11. You look really good in them! I imagine something that accentuates your body would look amazing on you..the short dress without the jacket on. If you feel you absolutely need a jacket, maybe something with a little more flow in it?

  The long gown is overwhelming, makes me look at the dress and not you. But if the long gown makes you feel right, it is right. Whatever someone tells you.

  The dress that makes you not wanna fix and trix*, is the right one + when you, yourself, feel really good in it.

  Like someone else pointed out, you should show off that cool set of arms you’ve worked so hard for! Reminds me of Linda Hamilton in Terminator, even if yours aren’t THAT big.. 🙂

  (*The one that doesn’t make you think things like..is it too short.. Is my nipple falling out..can I sit in it without having it wrinkle like crazy?!, when you’re at the party)

 12. Skriv din kommentar här!
  Dom är ju snygga båda två! Tänkte först säja den guldiga men ändrade mej till den långa gula:)

 13. ååhhh! jag skulle göra ALLT för att få klä upp mig till tänderna och glida runt i något fint fodral…

  tror du kommer välja helt rätt och se ut som den snygga coola super-morsa du är 🙂

 14. Den första ser ju supersnygg ut!

  Cecilia, du jobbar väl med Äntligen morgon!? Skrev precis en kommentar på deras sida, har dom inga kvinnliga vänner som vill vara med som programledare!? Är det ingen som nappat på det eller vill man inte ha det av någon anledning? Tänkte på det i höstas och nu när det är ett fast schema är jag bara tvungen att fråga känner jag! 🙂

  Ha så kul på fredag!

 15. Tack alla för era synmpunkter, nu har jag ÄNNU mer att fundera över 🙂

  Nina: jag har ställt dem samma fråga men faktiskt inte riktigt fått något bra svar. Så. Jag vet inte varför de väljer att göra så faktiskt. Och då jobbar jag ändå där. Påpeka för dem igen hur du känner är mitt förslag, det tänker jag göra!

 16. Om du inte tycker om italiano-trash-lyx stilen, varfor har du da ett fake Gucci iPhone skydd med guld och bling?! Ahhhh..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *