[aftonbladettv id=”16179385″ size=”medium”]

Hoj! Här är första avsnittet av en ny säsong av På middag hos Hannah och Amanda – och den här gången har jag varit med och jobbat med programmet som innehållsproducent! Det har varit och är väldigt kul, och med risk för att låta som min lärarmamma: Vad härligt och utvecklande det är att få jobba med nya saker och lära sig en massa!

0 svar

  1. Av det jag sag .. och ratta mig om jag har fel sa dementerade inte Nyjamko att hon dejtade Reinfeldt. Hon sa bara att hon inte visste var det kom ifran och att hon ville paras ihop med fler som han hade blivit….!?

  2. Tråkigt att inte Reneé fick berätta klart om sitt möte med Possner. För mycket avhuggna samtal och plottrigt program överlag tyvärr. Tyckte mig dock ana en viss generad Nyamko där när Reinfeldt kom på tal 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *