På språng

Idag har det varit full sprutt sedan tidig morgon, jag har på allvar kickat igång ett nytt bokprojekt som jag tycker känns som en otroligt lärorik och kul utmaning, och jag gör det tillsammans med en underbar person som jag hoppas att ni också kommer kunna få bekanta er med i bloggen under arbetets gång. Därmed är mammaledigheten slut för den här gången. Nej, nu ljög jag. Det är den inte alls. Men från och med nu delar vi. Och i ärlighetens namn passar det mig alldeles utmärkt. Jag älskar att vara hemma och mysa och gosa med min lilla Rio, men jag mår också så otroligt bra av att få jobba och vara kreativ. Efter ett halvårs bebisgullande börjar det klia i fingrarna att får göra något… mer. Också. Och nu får jag göra båda samtidigt och i min värld känns det som en drömlösning. Men vi får väl se hur det går. Har dock ingen anledning att tro att det inte kommer funka toppen.

Vad kul det är att plocka fram vårgrejerna ur garderoben. Guldväskan från Michael Kors som datorn bor i, och leopardökenkängorna från Clarks.

Hörni. Den där spellistan. Jogginglistan. Nu får jag banne mig ta att sätta ihop den som jag ju lovade. Ikväll. När kidsen lagt sig. Då jäklar ska den snickras till.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Anna
  Anna

  Heja dig!

  PS: Ny bannerbild snart va….

 2. Profilbild för alfamamma

  Vilken himla snygg bild! Och det låter väldigt spännande med bokprojekt.

 3. Profilbild för Christina
  Christina

  Det kommer gå alldeles strålande att jobba och vara föräldraledig samtidigt! Så gjorde vi from halvåret, 50/50 båda två.

  SÅ härligt att höra andra mammor som också har behov av att jobba. Annars känner jag att ”alla andra” vill gå hemma hela livet typ, så jag känner mig alltid lite udda som faktiskt vill ha både och. Det ena behöver inte utesluta det andra…

 4. Profilbild för clara
  clara

  Halvårs gullande? Rio är bara 5 månader. Du har ju jobbat sedan hon föddes, och att du nu måste ut och jobba ännu mera visar bara att du har problem och helst vill slippa ta ditt ansvar som mamma.

 5. Profilbild för Maria
  Maria

  Här är en till som tyckte det var ljuvligt att börja jobba igen, och att dela 50/50 var toppen, då får man det bästa av två världar! Njut!

  Och så himla bra att dina ungars pappa nu får vara lite mer med dem.

  Glada föräldrar är bra föräldrar!

 6. Profilbild för mini

  aaah så sjukt snyggt!

 7. Profilbild för Ninis
  Ninis

  Later som en perfekt blandning, man kan njuta av bade barn och jobb! Lycka till!

 8. Profilbild för Cia
  Cia

  Låter härligt visar bara att du har ett jobb du brinner för och kan kombinera med bebis och småbarnslivSkriv din kommentar här!

 9. Profilbild för Karin
  Karin

  Det låter som en riktigt bra idé! Kör hårt! Skit i dem som säger emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *