På tal om dåliga hår

Har en del att stå i inför kvällens galej. Och då menar jag inte så mycket festförberedelser i form av matfix och städning. Det har mina snälla kompisar av någon anledning bestämt sig för att skona mig från. Eller. Det kanske är sig själva de skonar från min matlagning förresten. Istället är det när jag tittar mig själv i spegeln som jag inser att det här kommer ta tid. Men lite smink. Eller ja. Mycket smink, och ett varv med plattången ska nog få ordning på detta sjunkande skepp.

Skaldjursbonanza och partaj med kompisar här hemma i Mariestad står på kvällens agenda.

Så länge får jag önska er en sagolik kväll med mycket kärlek. Och så hoppas jag att ni lovar er själva och varandra storslagna ambitioner och planer inför det kommande året. Jag vågar tro att 2010 kan bli fullkomligt glänsande! 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *