[youtubeplay id=”LxcWR9_1E9s” size=”medium”]

Om 2012 var mitt läppstiftsår blir kanske 2013 mitt eyelinerår? Någon tipsade om den här videon i kommentarsfältet, och det blir ju helt otroligt snyggt om man har lite tålamod och lägger ner lite tid. Känner dock på mig att det här ligger långt utanför min tålamodsgräns. Å andra sidan är det här kanske ett tålamodsuppbyggartillfälle som bara dykt upp. För det där med tålamod är verkligen något jag behöver öva på. Inte sminktålamod speciellt alltså, utan i största allmänhet. Det har ALLTID varit min svagaste punkt, men någon gång kan det ju vara dags att träna bort det också.

Se. Nu gick jag från eyeliner till tålamod. Det är stökigt där uppe i huvudet nu för tiden.

0 svar

  1. Jamen då kör vi tycker jag, jag hade den intentionen i höstas men jag glömde bort det. Nu övar vi på eyeliner så vi kan fixa det i sömnen till hösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *