Finns en viss risk att pappa blir tokig på mig nu när jag publicerar en bild på honom i min "töntiga" angora-Acne-mössa.

…så är snälla morfar också fullkomligt toppen. Jag och Per är fruktansvärt ohändiga och måste ringa någon vuxen, alltså – jag menar en riktig vuxen, en sån där som kan tapetsera och som har plugg till alla sorters skruvar hemma – om vi ska göra något mer avancerat än typ byta glödlampa. Idag har pappa varit hos oss och hjälpt till att bygga ett plank, eller en vägg eller vad man säga – på sin egen födelsedag. Det är inte klokt vad man börjat uppskatta allt det ens föräldrar gör och har gjort för en genom livet när man själv får barn.

Tack för alla era tankar angående huvudvärken. Jag försöker dricka massor och tror att jag äter så att det räcker också, men jag kan säkert bli bättre på båda – så det ska jag testa. Naprapat är redan inkallas på fallet också!

Egentligen hade jag tänkt skriva om en grej som jag tänkt på idag och som jag stör mig på. En sak folk gör. Men jag är för trött nu, helt slut. Det blir kanske någon annan dag i stället.

0 svar

 1. Skriv din kommentar här!
  Hej Cecilia! Första gången jag kommenterar här… Angående din huvudvärk så måste jag också starkt rekommendara dig att kolla blodtrycket. Precis som en tidigare kommentatör så drabbades jag av högt blodtryck EFTER förlossningen (fick barn i oktober och äter fortfarande BT sänkande medicin). Vaknade en morgon med bultande huvudvärk… Enkelt att kolla upp hos distriktsköterska eller mäta hemma (BT mätare finns bla att köpa hos Clas Ohlson eller på apoteket).
  MVH
  Katarina

 2. Din pappa ser gullig ut tycker jag!

  Och ja, när man väl har egna barn så fattar man att allt ens föräldrar har gjort är gjort av kärlek. Underbart att få göra samma sak till sitt eget lilla hjärta.
  Jag har inga föräldrar kvar, men dubbletter av svärföräldrar och dom är heeeeelt fantastiska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *