På västfronten… MASSOR av nytt!

B90A1743 B90A1753 B90A1754…för att göra en liten variant på den gamla filmklassikern. Blir man inte alltid lite extra sugen på ordvitseri och annat långsökt så fort man har med Göteborg att göra? Och stackars göteborgare som måste dras med den Lasse Kronér-iga skojfriskheten, tänk om man nu inte alls är sådan men automatiskt blir klassad som en glad gemäng bara för att man råkar prata lite göteborgska? Fast på det stora hela är väl detta – att Göteborg liksom skulle vara Sveriges mest positiva, gladlynta och muntra stad någonting väldigt positivt och något att vara stolt över. Eller vad säger ni Göteborgare?

Nu var det egentligen något helt annat jag skulle komma till, så spetsa öronen: Ni vet kanske att jag jobbar med Kavat, eller hur? För nytillkomna läsare; Jag sitter i styrelsen för det fantastiska svenska skoföretaget Kavat som klätt det svenska folket i barnskor i bästa kvalitet i snart 70 år. Efter gemensamt beslut har beslut tagits att öppna en egen konceptbutik – i Göteborg förstås. På Korsgatan ligger den, och den är så fin, och snygg och ramar in hela Kavat-konceptet på ett fantastiskt sätt tycker jag! Det är alltså här du köper dina barnskor i framtiden, tänker jag, Ekologiska och alldeles underbara (och med ett alldeles fantastiskt fint andrahandsvärde dessutom!).

Göteborgsnyhet nummer två: Från och med NU finns Blankens i den alldeles utomordentligt underbara skobutiken Yoko Yap – det första ställe jag kutar till så fort jag är i Göteborg, och vågar jag säga, en av Sveriges absolut mest spännande skobutiker. Är alltså mycket glad och stolt över att vi får finnas där. Butiken kommer att erbjuda alla nya modeller så fort vi får dem levererade från butik!

PS. Imorgon kommer ” The Palma” – espadrillen i Silver som varit slutsåld i flera veckor nu, äntligen komma tillbaka i lager och finnas tillgänglig i webshopen!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Lene
  Lene

  Må bare få si at til og med nordmenn kler sine barn i Kavat, det er så bra og fine sko! Min datter er to år og har bare hatt Kavat til nå 😉

 2. Profilbild för Paula

  Åh vad glad jag blir. Då ska jag haffa ett par. Perfekt till löningsdagen också =)

 3. Profilbild för Laila
  Laila

  Hej,
  Första gången jag kommenterar men läser din blogg med stort intresse varje dag. Tack! Titta noga på bilden, när du står utanför Kavat butiken, framförallt ditt högra knä (är det bara jag som ser ett ansikte?!??).
  Tack för en bra blogg!
  Laila

 4. Profilbild för Anki
  Anki

  Man får säga det mesta om Göteborg och göteborgare

 5. Profilbild för Cathis
  Cathis

  Alltså, har precis klickat hem en likadan LV väska efter dina eBay-tips. Tror iofs min är ännu lite mer sliten, men alldeles… alldeles underbar. Och ja, nu när jag ser den här bilden så måste det nog bli en likadan jacka också… Passar ju så bra ihop! Och sen måste jag nog också ha de där Blankens-flipflopsen när det kommer. Funderar också på om jag inte borde byta namn till Cecilia ock

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Ha ha, bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *