Vi åker i och för sig inte till Egypten förrän på tisdag, men måndagen är späckad med möten och ett par måsten från morgon till sen kväll så jag är himla uppstyrd för att vara jag och fixar med packningen redan idag.

Nu är frågan: vad sjutton tar man med sig till Egypten så här början av januari? Någon som varit där så här års? Är rädd att få med mig för lite varma kläder. Jag gissar att kvällarna är kalla. Eller för mycket varma kläder. Det kanske är shorts och linne-varmt dygnet runt? Jag vill helt enkelt inte få med mig onödig packning. För är det något jag är olidligt trött på så är det att kånka. Det eviga kånkande som resa med barn så lätt innebär. 

Har checkat med min hm… ska vi kalla henne sjukdomsmedvetna vännina Ebba som varit i Hurghada med man och barn. Handsprit är tydligen skiten som gör att man slipper få magfnurror. Har ni några andra tips? Tänker inte bete mig neurotiskt (och bara äta medhavd mat på burk a la CharlotteMexiko-resan i Sex and the city-filmen) och oavslappnat, men vill ju gärna undvika de största riskerna. Ska till Apoteket i morgon, några tips på vad som kan vara smart att handla med sig därifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *