Partysugna?

Jag är bekant med både Ann Söderlund och Isabelle MacAllister och nu har de tillsammans med Christina Breeze La Guellaff (be mig inte uttala hennes efternamn) satt ihop ett himla fiffigt litet paket som kallas ”Alla balla kalas”. Alla balla kalas – 200 tips för alla partyprissar” är en bok med en massa härlig kalasinspiration och olika kalasteman, dessutom en kalaslåda med  muggar, placeringskort, servetter, godispåsar, partybrillor och kalastutor samt en duk och presentpapper som matchar. Ett alldeles förfärligt gulligt, roligt. smart och charmigt kit helt enkelt.

Nu vill de här sköna och inspirerande brudarna lotta ut två kit till er, mina läsare!

Gör så här: Beskriv vem, vad och varför ni vill fira i kommentarsfältet nedan. Några rader räcker bra. Jag och Isabelle plockar ut två vinnare. Tävlingen pågår till och med tisdagen efter påsk, alltså den 10 april, klockan 12.00.

Kör på vetja!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Therese
  Therese

  Jag vill fira min fina Milo som fyller tre år i dag. Vi ska ha kalas först om tre veckor, och han längtar innerligt. Han förtjänar en superfest, inte minst för att han är världens finaste och mest generösa storebror som lät lillebrorsan öppna några av paketen i morse så att det skulle vara rättvist.

 2. Profilbild för Pernilla
  Pernilla

  Jag vill fira min son som fyller 1 år den 16 april. Bara det faktum att han är helt fantastiskt underbar och att han har förgyllt mitt (och många andras) liv något obeskrivligt räcker som motivering tycker jag 🙂

 3. Profilbild för Anna K
  Anna K

  Jag vill fira min fina lille kille som snart fyller 3 år. Han förtjänar ett fint kalaskit för att han är fantastiskt helt enkelt! Dessutom har han upptäckt hur gammal han är och han är övertygad om att hans 30-årige pappa är 10 år (super gammal i hans ögon) hihi

 4. Profilbild för Linnéa

  Jag och min sambo väntar vårt första barn i juli, och om något ska firas så är det väl själva födelsedagen!

 5. Profilbild för jenita kinnunen
  jenita kinnunen

  Alltså tänk er själva att vara barn till en mamma som älskar barn, arbetar på förskolan och tycker barnkalas är världsroligt? Min mamma ordnad fantastiska barnkalas till mig o mina syskon när vi var små. Det var cirkus, skattajkter, maskerade, pippi besök you name it.. Nu fyller min egen dotter 4år i maj.. och jag har ångest.. ge mig inspiration för att ge henne samma underbara minnen från sin barndomskalas!!!

 6. Profilbild för Carina

  Jag vill självklart fira min man, mig själv och vår son. Jag och gubben fyller 30 och vår älskade lilla fis fyller 1 år. Så alla tips vi kan få för att kombinera ett 30+30+1 års kalas till sommaren skulle hjälpa oss otroligt mycket. Och den där boken klarar säkert av den utmaningen. 😉

 7. Profilbild för Christine
  Christine

  Jag skulle jättegärna vilja ge min systerdotter Elsa det här paketet tills hon fyller 8! Eftersom jag är hennes favoritmoster (eller ja, enda moster) så vore det på sin plats att jag leverar ett sådant PERFEKT kit till en pysseltokig tjej.

 8. Profilbild för Sara H
  Sara H

  Jag vill fira ett utav min kusinbarn. Just nu ligger han på sjukhus och behöver verkligen muntras upp… Mellanbarn blir ju just det mittemellan. Men nu är det HANS dag och han fyller 3 år snart, det ska firas med råge!

 9. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Åh, detta skulle passa perfekt när vi ska ha namnkalas för vår härliga dotter i slutet av april!

 10. Profilbild för Majsan
  Majsan

  Vår äldsta tjej fyller 6 år i slutet av juli. Hon har aldrig haft kalas med sina kompisar, utan ”bara” släktkalas eftersom inga är hemma mitt i sommaren. Nu har hon stampat ner foten, så vi ska ge henne ett kalas med alla dagis-kompisarna innan semestern.
  Skulle vara fantastisk kul att få detta kit, då vi är lite nybörjare på kalas…
  Hoppas att det blir ett riktigt party-kalas! 🙂

 11. Profilbild för Linda
  Linda

  Min son, 4 år, har inte haft något barnkalas än. Men jag ser fram emot det massor. Min mamma gjorde alltid fantastiska barnkalas till mig och min syster. Vi hade dem alltid hemma och det var aldrig bökigt eller tråkigt. Jag har lite dåligt med ideér dock, så jag önskar mig boken och kitet så att jag kan fixa roligaste, ballaste kalasen i ”stada”!

 12. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Jag vill fira min tjej som sedan sist födelsedag (i november) sett fram emot att fylla 5 år (i år) och få ha kalas för sina kompisar. Det planeras titt som tätt och senaste frågan var ”mamma, tror du vi har så mycket pengar att vi kan ha ett bowlingkalas?” Haha! Min älskade, lill-stora sötnöt ska få precis det kalas hon vill, även om jag så måste övningsbaka i ett halvår för att få till den mycket bestämt utformade tårtan…

 13. Profilbild för Elin S
  Elin S

  Jag vill fira min söta dotter som fyller tre år i juni. Hon är det bästa som hänt mig!

 14. Profilbild för Louise

  Jag skulle fira min äldsta son som fyller 5 i augusti, för att han är fantastisk! Han fick stå ut med en mamma som fick en förlossningsdepression efter att hans lillebror kom och dessutom så blev det inget kalas sist, då det kom tråkigheter emellan. Det här året så vill jag ge honom en superupplevelse på sin stora dag!

 15. Profilbild för Emilie
  Emilie

  Dottern o jag vill fira pappa Tobias 37års dag. Det vill vi göra med hattar o tårtbuffe

 16. Profilbild för lifeoflini

  Vår älskling Fred fyller ett år i juni. Jag har redan börjat planera kalaset. Jag längtar och vill att alla nära och kära ska vara med. Det vore toppen att vinna detta kit, då jag inte riktigt kan komma på något bra tema. Håller tummarna!

 17. Profilbild för sara
  sara

  Min lilla plutta fyller redan 3 i sommar! Och ska ha sitt första riktiga barnkalas! Hon pratar redan om vilken tårta hon skall ha och vilka som får äran att komma på hennes kalas. Hade varit underbart att få överraska henne med detta kit!

 18. Profilbild för Marie M

  Vilket kit! Som skrivet och skapat för mig – världens sämsta kalasmamma. Eller alltså ambitionen finns men jag har helt enkelt inte fantasin. Men det blir ändring på det nu va? När jag vunnit boken 😉 Och tack för din fina blogg och roliga texter – love them!

 19. Profilbild för Mia
  Mia

  I juni är det dags att fira Kittys ettårsdag och såklart vill man göra denna första födelsedag speciell! Detta kit hade varit perfekt!

 20. Profilbild för Sanna

  Ooooh vad fina!! De skulle passa perfekt på min älskade mans partybord. Inte bara fyller han 35 år på självaste midsommarafton. Samma dag beräknas även vårt andra barn att komma till världen. Vi håller förstås tummarna att det blir den ultimata och efterlängtade födelsedagspresenten som han förtjänar. Vad slår kalas för att fira TVÅ födelsedagar för dem man älskar samtidigt? 🙂

 21. Profilbild för Anna
  Anna

  Å så perfekt!! Vi ska fira vår sons kusin i efterskott när de hälsar på oss i maj! Han fyllde 2 i mars men bor på Gotland så vi hade inte möjlighet att fira på hans riktiga dag. Med den här boxen känns det som att vi skulle kunna ställa till med ett minnesvärt party som gottgör det försenade firandet!!! 🙂

 22. Profilbild för Cicci Schön

  Min Flisa 3årskalas som blev inställt i december en kvart innan kalaset skulle börja då Fliset fick kräksjuka. Hennes allra första kalas.. Jag vill fira innan hennes lillebror fyller ett bast då jag i ett svagt ögonblick lovat henne ett nytt kalas.. Gissa om jag blir o-poppis om lillebror hinner fylla år innan hon haft sitt extrakalas.. Huuuh!
  Nä fira som tusan ska vi nu, snart och därmed kalasbasta!

 23. Profilbild för ALFAMAMMA

  Detta kit gör mig så sugen på kalas att jag skulle kunna tänka mig att bjuda in vem som helst och fira precis vad som helst! Alla blir så glada av kalas!

 24. Profilbild för BisouBisou
  BisouBisou

  Jag vill fira min finaste systerson, han fyllde i februari men blev inte firad när han fyllde då det flyttades på hans födelsedag. Han har varit ledsen sen dess, så det vore perfekt att överraska honom med detta supercoola partykit!

 25. Profilbild för Emma
  Emma

  Jag skulle vilja fira en av mina allra bästa vänner på hans 26års dag 🙂 Hans födelsedag klaschar med i princip allting i år och han är lite ledsen för att det antagligen inte kommer att bli något firande, men så tänkte jag försöka fixa ihop något åt honom och då kan detta paket komma väl till pass 🙂 Han har trots allt hjälpt mig igenom så mycket och är en helt underbar vän!

 26. Profilbild för Elin
  Elin

  Har 2 små killar, båda två beräknade till samma datum 26 maj fast med 2 år emellan, -09 och -11.
  Det blev inte riktigt så, stora killen kom i februari född i vecka 27, lillebror fick sin födelsedag i april född i vecka 32.
  Eftersom vår stora kille varit sjuk samtliga 3 födelsedagar och lillebror blivit sjuk nu 3 dagar innan sin första födelsedag, skulle jag med detta kit fira en gemensam födelsedag på deras ’rätta’ födelsedag den 26 maj i år!
  Ett första kalas för dem båda men garanterat inte ett sista!

 27. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Har tre fantastiska döttrar att fira under våren och självklart ska de ha varsitt kalas. Många barn kräver många ideér, så att alla får känna sig unika, därför skulle den fina kalasboken passa perfekt hemma hos oss och utnyttjas flitigt. De stora tjejerna är dessutom stora Isabelle-fans och drömmer om att få ”fixa rummet”, så att få ”fixa kalaset” i Isabelle-anda vore den ultimata födelsedagspresenten.

 28. Profilbild för Tove
  Tove

  Vi har så mycket att fira i år 🙂
  De sista 6 innan vi blev gravida var fyllda med smärta, förtvivlan, sorg och oändliga medicinkurer, ivf som misslyckades men så plötsligt en dag så känner jag på mig att något är annorlunda, där och då när min man är bortrest tar jag ett graviditetstest och där finns pluset vi vänta så länge på…. Nu blir pluset 😉 1år <3

 29. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Jag vill fira att jag flyttar ihop med min fina norrbagge med en stor och härlig inflyttningsfest och bjuda in både svenskar och norrmän från när och fjärran på en riktigt härlig kväll! 🙂

 30. Profilbild för Karin
  Karin

  Jag vill fira vår son som fyller 5 år på påskafton. Han vill ha ett utekalas och jag behöver lite hjälp.

 31. Profilbild för Fia B
  Fia B

  Min äldsta dotter Elly fyller 4 år 23 april.
  Hon har bestämt att (de stackars) föräldrarna ska hunnit renovera den gamla gården vi ska flytta till med ett 1800-tals hus på.
  Vi kommer INTE hinna klart men vi vill ha ett utekalas på den stora tomten. Elly, den bestämda donnan har själv valt stövelkastning som självklar aktivitet, men det måste ju finnas något mer att göra?? 😉
  Snälla snälla låt en sleten morsa med tre brudar på 2 mån, 2 år och snart 4 år vinna! Heja oss!

 32. Profilbild för Johanna Bernvid
  Johanna Bernvid

  Hej!
  I vår familj är vi numera fem eftersom vi fick världens bästa bebis i september. Nu stundar snart ett kalas för vårt ”stackars” lilla mellanbarn. Ja kanske är det så att dom kommer lite i kläm, men för detta inte ska hända vill man ju fira denna stora lillebror med pompa och ståt på hans efterlängtade 7 årsdag =)
  Kram Johanna stolt morsa till tre!

 33. Profilbild för sanna f.
  sanna f.

  Hej! Ooooh – jag har läst om denna bok flera ggr nu redan och är så sugen på den! jag bor i Wien (Österrike) och KAN ju inte bara gå till ICA och köpa den – vilket jag utan tvekan hade gjort om jag just nu varit i Sverige… Försöker ”prägla” min son Albin med så mycket svensk kultur och livsstil som möjligt eftersom vi bor utomlands och denna bok känns som ett litet MåSTE för oss! Har bl.a. följt både din och Isabelles blogg i flera år nu faktiskt och det ger mig väldigt mycket att följa er i er inte alltid bara vardagliga vardag – jag känner mig liksom mer svensk då – på ett alldeles härligt, roligt, lättsamt, positivt och bra sätt. Ja, man känner helt enkelt att man vill fira det… Med en kalasbok och ett snyggt litet kalas-set, kanske? 😉 yeay!

 34. Profilbild för Face
  Face

  Åååå vad underbart:) Jag har en liten prins på tre år och första och andra födelsedagen firade vi med vänner och bekanta men han hängde liksom inte riktigt med lillplutten. Så kom nu tredje födelsedagen i februari och då var han så taggad MEN han fick influensa och låg sjuk hemma, därefter pappa och sen sist men inte minst jag som var sjuk en månad (!). Men vi har bestämt att ha kalas för honom på min födelsedag nu sista april, skulle vara underbart med detta kit:)

 35. Profilbild för Emelie

  Om ca fyra veckor kommer lillasyster till oss. Min älskade dotter Livia kommer bli storasyster och hon ser så mycket fram emot det. Det måste vi ju såklart fira. För två år sedan började vi projekt barn-nr-2 och efter tre abrutna graviditeter är hon äntligen snart här! Vi längtar så, alla tre! Så, som sagt, vi vill fira att Livia äntligen får bli storasyster. (Ps: jag fick gästblogga hos dig 6 juli förra året och skrev då om min längtan efter barn nr 2, om du kanske minns? :Ds) Kram /Emelie

 36. Profilbild för Ida
  Ida

  Nu har ju hela min lilla familj precis fyllt år (februari, mars och april) så någon födelsedag har vi inte framför oss precis nu men vi skulle gärna vilja fira och ha kalas bara för att det är så himla kul och mysigt! Ha ett kalas bara för att vi vill helt enkelt:)
  /Ida

 37. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Åh vilket gulligt kalaskitt! Vår dotter firar sin första födelsedag i maj och hur bra skulle inte detta passa just då?

 38. Profilbild för Therese Franz'en
  Therese Franz’en

  Jag vill fira mig själv, jag fyller 33 år den 20 april. Jag är en hårt arbetande tonårsmamma med alla dess bestyr. Kan tillägga att det är en son jag har.

 39. Profilbild för Denver
  Denver

  Å, vad fint 🙂! Jag har turen att kunna fira mina två absoluta favoriter på samma dag, den 9:e april. Min älskade lilla dotter som fyller år, samt min fantastiska mormor som fyller 90 år! Mina två favorittjejer 🙂! Det hade ju varit jätteskoj att bjuda de på ett gemensamt kalas!

 40. Profilbild för Jeanette Hedeblad
  Jeanette Hedeblad

  Jag skulle vilja överraska min guddotter som älskar att klä ut sig och snart fyller 2 med detta kittet. När hon väl klätt ut sig låtsas hon att den ”riktiga” Stella är borta.. Haha,härliga unge:)

  Apropå att se gravid ut, det gör jag varje kväll efter maten:)

 41. Profilbild för Sara
  Sara

  Hej Cecilia. Min son fyller år i sommar. Varje gång någon av mina två barn fyller år så får jag sån fruktansvärd prestationsångest (och då menar jag verkligen det), man vill liksom ha dom där godaste hembakta tårtorna, kakorna, bullarna, fiskdammen och tala inte om dukningen. Du vet som på alla matbloggar. Vad det skulle underlätta att få härlig inspiration och ett helt kit med prylar. Tänk vilken sten som skulle falla från mammahjärtat! Jag har sagt det förr men Tack för en grym blogg!

 42. Profilbild för Josefin
  Josefin

  Min son som fyller 3 år i maj. Han längtar och frågar efter sin födelsedag varje dag, att kunna överraska med detta kalaskit hade varit pricken över i:et : )

 43. Profilbild för isabelle

  Så roligt att så många vill vinna och tack för att du skriver om oss. kram isabelle

 44. Profilbild för Maria
  Maria

  I Maj månad ska vi fira värdens bästa brutta VIDA med en hejdundrande namncermoni med massor av folk.. i vår extremt lilla trädgård!! (Hur tänkte vi?!)
  Eftersom vi uppenbarligen tagit oss vatten över huvudet & inte har en susning om hur vi ska få till det här, behöver vi all hjälp vi kan få! -Å då de kommer 10 energiska barn i alla dess storlekar så skulle ett partykitt passa som handen i handsken! Kram från en aningens stressad förstagångs mamma! 🙂

 45. Profilbild för Karolina
  Karolina

  Jag skulle vilja fira min sons ett års dag med buller och bång då jag faktiskt inte trodde att den skulle inträffa (hänt en massa som jag inte tar upp här när det ändå gäller kalas) Vore kul att få fira honom ordentligt 🙂

 46. Profilbild för Sussie
  Sussie

  Jag är inte som andra mammor, duktig på att pyssla, fixa, baka! Jag önskade att jag hade ork till att vara den där fantastiska, kreativa morsan som inte bara matchar servetter med muggar och ballonger utan som hinner ta kort och samtidigt klä ut ungarna och deras kompisar i roliga kostymer. Kanske er bok kan ge mig den vägledning jag så innerligt behöver för att fira mina ungar som de borde firas 🙂

 47. Profilbild för Elin
  Elin

  Jag vill fira min älskade dotter som blir storasyster i juni!

 48. Profilbild för Albertina Skogeryd
  Albertina Skogeryd

  Vill köra ett superdunderbarnkalas för alla mina fyra barn å bjuda många kompisar på en gång! Vilken lycka det hade varit!

 49. Profilbild för Isabell
  Isabell

  Jag vill fira min son Love som fyller 2 år. Inte alltid lätt att hinna med allt i vardagen som småbarnsförälder så detta kit kan ju underlätta! Tack för en härlig blogg!

 50. Profilbild för Lina
  Lina

  Jag skulle gärna vilja ha ett party- kit till min son Freds födelsedagsparty. Fred fyller 3 år den 25 april. Han är sådär ruskigt busig kille som aldrig sitter stilla och hänger han inte i gardinerna så gör han något annat bus. Så därför tänkte jag ställa till med ett riktigt partaj för han och hans kompisar med skattjakt och mycket bus. Så därför skulle det passa ypperligt med sådana fräna kalas grejor som dessa coooola tjejer har gjort!

  Allt gott!

 51. Profilbild för Malin
  Malin

  Jag vill fira min son och dotter med ett superduperkalas de fyller 4 och 2 med bara 2 dagars mellanrum,

 52. Profilbild för Sandra B
  Sandra B

  Har 3 barn, har alltid panik när det är kalasdags.
  Vad ska man ha, vart ska man ha det, ska man ha tema eller inte?
  Nu har min ända son Hugo som fyllt 7 år och det har dröjt ett tag sedan han fyllde år, nu kan jag inte skjuta på kalaset längre.
  Snälla hjälp mig!!! 🙂

 53. Profilbild för Kim F
  Kim F

  Jag vill fira min goa lilla son som fyller 2 år i maj. Han är såklart världens bästa lilla kille och vi vill ha världens bästa kalas för honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *