Åh herregud. Just nu är jag så trött att det liksom susar i skallen. Så trött att jag tankade bensin i diesel-bilen förut. Så trött att jag kommer att ligga i min säng och snusa inom en kvart. I helgen har vi varit i Karlstad och firat min syrra och svåger som fyllt jämnt. Stor fest. Väldigt lyckat. Vad kul det är att partaja med familjen ibland. Tjatatjata med pappa. Bjuda mamma på en öl. Catch up med styvbrorsan.

Jag, Karin, Elin och Ninni piffar.

En annan grej som är ytterst trevlig är att piffa. I alla fall kallar vi det så bland mina kompisar. Ni vet. Det där rätt fåniga, ytterst fjortismässiga men ändå så härliga fenomenet att sminka sig, fixa frissan, prova lite kläder, dricka något glas vin, lyssna på musik, prata om högt och lågt, flamsa. Tillsammans. Stämningspeppa inför kvällen. Precis som jag och mina systrar gjorde i lördags. Förr, innan vi hade familjer, brukade vi ta med alla kläder och sminkprylar hem till varandra inför en utekväll jag och kompisarna, för att den där piffningsförfesten ofta är den bästa sorten.

0 svar

 1. Vad härligt det låter!!
  Nu till en HELT annan fråga, nämligen gravidbrallor o de hyllade treggingsarna från Boob. Hur tycker du de är i storlek, om du jämför med vad du ’normalt’ har? Måste beställa dem via webshopen nämligen så har ej möjlighet att prova. Toppen om du har möjlighet att svara!

  Tpf

 2. Åh, vad underbart!! Jag blir så nostalgisk på ett skönt sätt. För det var ju precis så det var. Tjejkompisarna hemma innan ute kvällen. Musik, vin, tjejsnack och sminkning:) Underbart. Sedan var ju kvällen ute aldrig lika bra som förfesten med tjejerna. Underbara minnen.

  Kram Maria i Skövde

 3. Jag kan svara dig Sofia om Boobs treggings. De är ”normala” i storlekarna. Jag köpte samma storlek i dem som jag hade i andra byxor innan jag blev gravid. De är för övrigt suveräna, jättemjuka o sköna och riktigt snygga. Hoppas det svaret ska hjälpa dig!

 4. Vilken harlig bild, inte for inte som man ibland langtar tillbaka till singeldagarna och de mer frekventa piffningsstunderna.

  En fraga kring smink, vad anvander du for marken? Bara intresserad och ar saker pa att du skrivit om det tidigare men kanske en liten uppdatering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *