(null)
Ena dagen står man i kön på Riche och snackar med en rätt kul kille. Sju år senare har man tre barn och hund. Lånehund, men ändå.
Kan dock inte påstå att jag inte gillar det mesta med det.

Och – för er som kanske precis träffat någon och känner er nästan olagliga som liksom direkt vill skaffa barn och så. Gör inte det! Det kan gå vägen. Det kan gå väldigt bra till och med. Vi var höggravida (inte planerat, men ändå) och gifta tio månader efter att vi träffats och även om man självklart har sina ups and downs vågar jag ändå påstå att beslutet att följa den där magkänslan som sa att jag och Per var ett bra team, nog är det smartaste jag gjort.

0 svar

 1. Kärlek!! Underbart att läsa. Jag kan inte låta bli att dra lite paralleller till mitt eget förhållande… Jag träffade min man för 7 år sen (online!), vi flyttade ihop så gott som direkt och nu är vi gifta och har två barn tillsammans! Så jag skriver också under på att våga ge kärleken och satsa fullt om det känns rätt i magen 🙂

 2. Den känslan är en av de bästa, känslan av att ha kommit hem på något vis. Att våga satsa utan att analysera för mycket. Jag träffade min man online och flyttade till honom på andra sidan långa Sverige 140mil bort efter bara 3 månader. Efter 6 månader var jag gravid som tyvärr slutade i ett utomkveds, det gjorde även försök nr 2. Men nu 2.5 år efter vi först sågs är vi gifta, jag är gravid och till sommaren kommer en efterlängtad knodd. Vi är otroligt sammansvetsade och han är min bästa vän. Det har inte varit lätt alla gånger men jag har aldrig ångrat steget att våga satsa fullt ut med en gång. Den som vågar vinner!

 3. Blir alldeles gråtig av igenkännande. För fyra år sedan blev jag tillsammans med en kille jag flirtat med en stund. För första gången i mitt liv vågade JAG välja, vågade säga att jag gillade honom, vågade gå på min magkänsla. Vi bodde i olika städer men nio månader senare flyttade jag, gravid (högst oplanerat), till honom och några månader senare föddes vår son. Idag har vi också en 2 månader gammal dotter, är förlovade och planerar bröllop. Att följa den berömda magkänslan och gå ”all in” är det absolut stavtag gjort i hela mitt liv!

 4. Känner igen mig totalt. Har idag två barn och en katt istället för hund 🙂 Allt gick väldigt snabbt och jag ångrar inte en sekund. Vi har nu varit tillsammans i 9år

 5. Det är jätteviktigt att gå på känslan. Men var verkligen Per höggravid? Nobelpriset i medicin och fysiologi nästa? En stilla undran bara.

 6. Åh vad jag behövde höra/läsa det här just nu. Har en heldeppig helg där jag är så enormt trött på mitt eviga singelliv. Men det där ger ju en lite hopp om att när man väl träffar någon så är det ok att det går lite fort. Känns det rätt så är det nig det. Så drömmen om en familj kanske inte måste vara 5 år bort. Tack för lite hopp i singelmörket!

  1. Det kan och kommer gå fort som blixten när det smäller till – våga tro på det de dagar du är less på singellivet. KRam!

 7. Alltså Cecilia, TACK för detta inlägg.
  Jag sitter gravid i vecka 20 och har inte varit tillsammans med min kille i mer än 1/2 år. Och har så mkt ångest ibland, lycklig ibland osv och rädd. Kommer det hålla? Etc etc men det gick inte att göra abort (är 32 år) och är så kär och magkänslan säger att det kan gå fint men är ju ändå rädd… Så tack igen! Och tack för den bästa bloggen och personen som du är.

  1. För sann kärlek är bästa lyxen, utgår jag från att du menar, Viola. För vi vill ju inte vara otrevliga, eller hur?

 8. Jag följde min magkänsla och gifter mig i september med mitt livs kärlek, på vår femårsdag <3 Under dessa år har vi hunnit få en dotter och är nu inne på vårt andra gemensamma boende, från lägenhet till villa… Min magkänsla sa att detta är den rätte, en ovanlig känsla när det alltid varit jag som stuckit efter sisådär ett år… Jag har nu allt det där jag aldrig trodde jag skulle få och är både tacksam och livrädd, tacksam för att jag får njuta och livrädd för att förlora det!

  TACK för en grym blogg om både högt och lågt!

 9. Så fint och bra skrivet! Är så glad över att det finns fler som vågar satsa på det här sättet. Varför ska man ha dåligt samvete för att man bildar sin familj snabbt och ”effektivt”? 🙂 Det krävs mod och hårt arbete skulle jag säga. Kram från 2-barnsmamman som hittade sin livs kärlek för 3 år sedan!

 10. Hej
  Jättekul att följa din blogg. Du skriver så bra, naturligt och inspirerande.
  Om du vill ha lite inspiration när det gäller att inreda hemmet – färg, tapeter, golv, kakel och klinker, mattor mm kan du kika in på vår blogg http://www.coloramamariestad.se och även kika in på Instagram coloramamariestad.
  Varma Mariestadskramar från Barbro Colorama Stockholmsvägen i Mariestad

 11. Ja för även om det inte blir perfekt så är det ändå värt det. Gifte mig och fick två barn med vad jag trodde var mitt livs kärlek. Vi fick tio bra år och skiljdes som vänner. Livet blev inte som jag trodde när jag stod förälskat nygift och gravid. Men var det ändå värt det? Oh ja! Skulle jag göra om det om jag visste? Hell yeah!! Två ljuvliga barn och tio roliga år. (Och det är inte så tokigt nu heller).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *