Premiär för stilcoachen

Idag landade senaste numret av mama i prenumeranternas brevlådor – och därmed var det premiär för Stilcoachen. Stilcoachen är inte mindre än tre härliga sidor där en läsare i varje nummer får sprida ut sig och vara sitt allra coolaste, snyggaste jag – och jag finns med bredvid för att hjälpa till att hitta till sin stil, eller tillbaka till den stil man kanske tappade bort nånstans mellan blöjor och nappflaskor. Jag är Stilcoach – kort sagt! Men det är ni läsare som är stjärnorna.

Först ut var urhärliga trebarnsmamman Ebba! Ebba längtade efter klackar, smink och en stil som inte alls i första hand var trebarnsmorsa-praktisk utan snarare, ja, något helt annat helt enkelt – och då fixade ju jag det! Vill ni också vara med i kommande nummer av tidningen så anmäler ni er här!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Helena - amelia.se

  Vilket underbart reportage. Alla mammors dröm.

  Ha en fin vecka!
  🙂 Helena

 2. Profilbild för Anna-Karin
  Anna-Karin

  Men snälla… en helt vanlig trebarnsmorsa va? Ung innerstadsreklambyråbrud som nog knappast har så värst dålig koll. Kom med nåt bättre. Det här speglar väl knappas verkligheten.

  1. Profilbild för Sophie
   Sophie

   Håller faktiskt helt med dig här Anna-Karin. Hon har nog både råd och tid att fixa det där själv. Känns lite som svågerpoltik här.. varför inte en helt vanlig morsa från någon annan del av Sverige, gärna inte heller en 34-38 i storleken då dom redan har mängder av kläder och stilar att välja på.

   Det positiva i de hela är att du har stylat henne kalas!

  2. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja, jag håller också med! Hon är jättefin, heja både henne och dig! Men så roligt det hade varit med en kvinna som kanske ännu fler relatera till! Men det är ofta såhär med mama, mkt Sthlm, mkt bekräftande (snarare än utmanande) av redan rådande normer kring bl.a. skönhet.

  3. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Sakta i backarna! Det här är FÖRSTA gången det gjordes, och stylingen den här första gången var tvungen att göras ett tag innan annonsen gått ut, på grund av tid för pressläggning. Den första tjejen är alltså någon jag känner till och som är från Stockholm för att det är här jag har mitt kontaktnät (eftersom det inte var offentligt kunde jag liksom inte hojta efter folk i bloggen, utan fick fråga mig fram lite mer diskret) – men till alla kommande nummer är det bara mammor som anmält sig på sidan jag länkar till ovan som är med. Stockholmsmammor, Norrlandsmammor, Göteborgsmammor, Skånemammor, reklambyråchefsmammor, ICA-kassörskamammor, förskolepedagogmammor – och allt där emellan, det är verkligheten det! Alla som vill är välkomna att anmäla sig!
   Och Anna-Karin! Stilkris har väl ingenting med befattning att göra? Det kan drabba vem som helst, tro mig, I’ve been there.

  4. Profilbild för Ebba på bilderna
   Ebba på bilderna

   Så jag behöver alltså ingen coachning och inspiration för att jag bor i Sthlm, jobbar med reklam o inte drar storlek 42?

   Det här var en pepp utan dess like efter månader av sjukdomar och jag kände mig som en urvriden, likblek disktrasa just då. Också en verklighet..

   Jag är helt säker på att vi kommer få se stor variation på mammorna framgent. Jag är också ganska säker på att vi alla kommer ha något gemensamt. Den urvridna disktrasekänslan bland annat.

  5. Profilbild för Anne
   Anne

   Jag bor i Stockholms innerstad och har anmält mig. Jag drar storlek 38. Men jag är varken rik eller har koll för det. Fyller snart femtio och har gått vilse i min stil. Bor i en liten lägenhet (62 kvm med två katter och två tonåringar och högst begränsat med garderobsutrymme). Varför skulle inte jag kvalificera mig bara pga adress eller klädstorlek?

 3. Profilbild för KarinM
  KarinM

  Samlar på mig lite mod för att våga anmäla! Kanske gör en dubbelanmälan med en vän 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *