Ah! Per är ju Mr Birthday boy imorgon – och jag som hade öronmärkt någon timme på torsdagen och kanske en liten extrasväng på fredagen åt att köpa de där presenterna åt honom. Men så ligger jag hemma och är krasslig. Fortfarande! Och bara tanken på att knata runt i city får mig att svettas ymnigt. In-te redo för någon sådan strapats idag.

Tänk om man kunde göra som när man var  liten med presenterna? Så där som Bonnie håller på nu. Ni vet, man slog in något som redan fanns hemma, en kär favoritpryl, och vips var presentdilemmat inget dilemma längre. Jag skulle ju kunna slå in… fjärrkontrollerna till exempel? Tänk om de är borta i kväll när han kommer hem från jobbet. Vad han skulle leta! Och undra! Dra sig i håret och vanka omkring och pusta ”nää, jag fattar inte var fjärrkontrollerna är. Det är konstigt! De var ju här i morse!”. Och sen imorgon bitti – vad tror ni ligger i paketen från mig om inte just fjärrkontrollerna. Hur glad skulle han inte bli då? Lättnaden över att inte behöva grubbla över det något mer!

Ja. Det får nog bli något sådant, för jag kan verkligen inte komma på hur jag ska lösa det här till imorgon bitti.

Inte för att Per inte skulle förstå om det inte blev några presenter, utan mest för att jag själv hade blivit så fruktansvärt besviken om jag inte fick paket på min fölsis. Men så är jag också extremt barnslig med det där.

0 svar

 1. Du kan ju klicka hem något i värsta fall och sedan printa ut en liten ledtråd eller något, hehe.

  Jag undrar förresten om du kanske kunde tipsa om snygga långklänningar/långa kjolar som passar att ha på ett bröllop?
  Jag ska nämligen på ett i sommar och hittar verkligen inte mycket fint. Kanske är det för tidigt..

  Mitt dilemma är att jag vill ha en lång en, som ändå känns luftig och somrig, och jag gillar inte tub-modell, utan vill helst ha en liten ärm av något slag.

  Eller är det för mycket begärt? 😛

 2. Men ett paket behöver ju inte vara en sak, boka en weekend på något mysigt ställe (Tällberg är fint) eller beställ biljetter till någon trevlig konsert. En rolig upplevelse och kvalitetstid tillsammans är väl den bästa presenten man kan få.

 3. Nu har du ju förhoppningsvis fixat nåt, men annars hade du kunnat fråga en väninna om hjälp.
  Annars så får du skriva ett presentkort på lite extra tvtid/tvspel/ att slippa städa/tvätta eller kanske bara bjussa på en chipspåse från macken?!

 4. Du är då bara för härlig skrattade högt för mig själv härhemma och kan riktigt se framför mig hur glad han blir när han öppnar paketet med fjärrkontrollerna, haha, älskar din humor. Ett litet ”presentkort” kanske att ha tillgodo, det var min gamla trotjänare.
  Ha en härlig kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *