Inledde dagen med ett par timmars jobb från sängen. Jag är alltid väldigt tacksam för att jag kan jobba så fritt som jag gör, men nu – när jag är gravid så är jag extremt glad över att inte behöva klämma i mig passande kläder och stressa iväg för att hinna till morgonmöten.

Sedan gick vi på en promenad i kvarteret, jag och Theresa. Det kan låta som en lätt match, men då har ni inte sett mitt kvarter. Backigt. Brant backigt. Sammandragigt. Men jag kämpade på.

bild-5bild-4

Fast ibland fick jag stanna och pausa. Har så sjukt svårt att acceptera att kroppen inte riktigt pallar allt den brukar göra. Titta som jag powernappar.

bild-6Sedan tog jag med Theresa till en helt fantastisk  köksoutlet jag hittat, där jag köpte mitt livs första köksmaskin. En sådan där man kan baka med. Åh vad fin den är. Alldeles blank och tjusig. Känner mig så vuxen nu.

Nästa stopp: Tini. En av de absolut härligaste inredningssecond hand-butikerna jag stött på i LA. Här har jag shoppat väldigt mycket grejer till vårt hus som vi hyr och som var helt omöblerat när vi flyttade in i maj.

bild-3
Fikade också lite. Salted chocolate chip cookie med coconut green tea lemonade. Exakt så gott som det låter.

IMG_2134.JPG

Nästa stopp: Blomshopping. Jag vet inte om det är vinden eller hettan ibland här på berget, men jag får inte mina utomhusväxter att överleva. Gjorde ett nytt försök med bergsäkra ökenväxter som väl borde tåla det mesta. Stannade till på ett ställe nära där vi bor där allt är så lummigt och vackert och man gärna bara går omkring och luktar ett tag. Samt pratar med den hemskt rara gubben som äger stället.

image_2 image_1

Skor på? Blankens ”The Isabell” i nya färgen bordeaux suede.

image-1

Hämtade sedan barnen, stannade till och handlade på hemvägen och efter det var det dags. Dags att använda köksmaskinen. Dags att göra lussekatter.

bild-7

Jag – som vanligt nu för tiden ganska så trött.

B90A5831

Men lussekatterna blev fantastiska. Inte min förtjänst dock. Theresa var superbagaren. Och den nya köksmaskinen. Känner mig orimligt glad över denna.

0 svar

 1. som vanligt, tack för alla fina bilder –
  hur klarar barnen engelskan ? antar att det var skönt med lite regn.
  besökte Farsta centrum förra helgen, du är saknad.
  julshopping i London nästa vecka, önskas några nya bibs ?

 2. Vilken härlig dag! Och lussekatterna såg verkligen p-e-r-f-e-k-t-a ut! Så där gammeldags rustika och med perfekt gyllene färg.

 3. Hej Cecilia,
  Jag måste fråga… Deon från Malin & Goetz – får du ”brännmärken” av den i armhålorna? Jag får det (bränd hy, röd och fjällar), men använder den ändå – tänker att det ska ge sig. Jag har inte haft känslig hy tidigare, så undrar om det bara är jag?

  1. Tja Elsy! Jag är inte Cecilia men hoppas det är OK att jag svarar ändå? Själv älskar jag den deon och tycker den funkar grymt, men – mannen min har samma problem som du, plus massa kli! Han tycker rosenserien och biotherm funkar bäst. Ha dä! / Malin

  2. Hej! Och tack för hjälp med svar – jag har heller inte de problemen, men har du det tycker jag ABSOLUT att du ska testa något annat. Det verkar vara något i den du är känslig mot. Hej hej!

  3. Tack för tipset, Malin! Har också provat biotherm (bra) och rosenserien – den står sig inte så bra emot lukt tycker jag. En deo som jag köpt nyligen och använt innan träning är den från c/o Gerd (http://www.careofgerd.com/se/deodorant). Mycket bra även mot lukt.
   Använder nog slut på Malin & Goetz ändå – den är ju inte gratis… 😉

 4. När jag ser bilder från LA och trädgårdar (din och Jennie Hammars blogg) Så tänker jag bara – hur hanterar man spindlar och annat märkligt som kryper där? Jag VET att det låter barnsligt och du som är så modig och cool är antagligen inte alls rädd för sådant töntigt, men… men… HU! Det finns väl svarta änkor på era breddgrader?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *